«Ah, ärge vinguge kõigega.» Nõmme tänavale jäetud rendiauto ajas kohalikud tuuri (1)

Copy
Nõmme tänavad 2012. aastal.
Nõmme tänavad 2012. aastal. Foto: Mihkel Maripuu

Tõsine probleem või mõttetu norimine? Nõmmekate seas on tänavele pargitud rendiautod tekitanud kuuma arutelu. «Meie tänavas jättis esmaspäeval üks  juht oma rendisõiduki lihtsalt keset teed ja kõndis minema,» kirjeldab üks nörritavat olukorda. «Pseudomure. Törts lund ja kohe nutt lahti,» arvab aga teine.

Kohalik mees püstitas avalikus Facebooki grupis Nõmmekad küsimuse, millele järgnes kiirelt arutelu ning kohati isegi vaidlus. Mõned nõustusid postituse autoriga, teised aga mitte.

«Kuidas teie suhtute aia taha sokutatud Bolti, Citybee autodesse, olukorras, kus olete ilusasti lume ära ajanud jalakäiatele? Paluks kasutajatel ikka oma aia taha koht leida ausalt,» kirjutas Nõmme elanik oma murest. Ta kommenteeris Elu24 toimetusele, et ta ise rendiauto teenuseid ei kasuta. «Oleks ise kasutaja, siis väga meeldiks, kui sealsamas oleks auto võtta,» tõdes arutelu autor. Ta ütles, et tõstatas küsimuse, sest näeb probleemi tekkimas ja süvenemas. «Korralikke inimesi, kes tee puhataks lükkavad, «õnnistatakse» rendiautoga aia taga.» Ta tõdeb, et lumega pole parkimisolukord Nõmme tänavatel kiita.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles