RETROKLÕPS ⟩ Kas tunned ära, kes on see tuntud eestlane aastal 1972?

Elu24
Copy

Hiljuti Instagramiga liitunud telenägu Kristjan Jõekalda jagab nüüd jälgijatega oma esimest retroklõpsu, millel on näha põnni aastast 1972.

«Päikeseline päev Västriku tänavas. Transpordivahendiks «ristiisa» Valdo Pandi poja vanker. Aasta 1972,» kirjutab Kristjan Jõekalda oma Instagrami kontol ning jagab poole sajandi vanust fotot iseendast.

«Kallid sõbrad! Lõpuks ometi on see juhtunud! Mu kallis sõber Kristjan on jõudnud Instagrami! Mulle ta igatahes lubas, et hakkab tootma lahedat content'i (sisu) ja aasta pärast on ta täiskohaga suunamudija. Andke ainult suund kätte ja ta mudib… ja influensib nii, et vähe pole. Seega hakake teda jälgima hoolega!» kirjutas Jõekalda hea sõber Jaagup Kreem Instagramis novembri alguses.

Saatejuht pealkirjastas oma esimese postituse lühidalt: «Algus…» 

«Kallid sõbrad! Tänan teid hea sõna ja toetuse eest sellel unustamatul päeval. Olen astunud väikese, aga nõrga sammu teie suunas ja loodan, et minustki saab kunagi väärikas sisulooja. Hetkel mul sisu veel puudub, aga luban, et juba õige pea ei anna enam endale aru, mida, millal ja miks postitan. Hakkan teid laikima ja jälgima nii ööl kui päeval, seaduses ettenähtud piires. Võtke mind vastu, olen tulnud selleks, et jääda. Elagu Instagram!» teatas ta videotervituses oma värskel kontol.

Elu24-le rääkis Jõekalda, et ei tunne end sugugi kindlalt, kuna pole tehnikaga sina peal. «Abikaasa ja sõber Jaagup käisid juba ammu peale jutuga, et tuleksin kah inimeste sekka,» naeris ta. «Ja no lõpuks tuli siis asi käsile võtta ja härjal sarvist haarata.»

Jõekalda nentis, et eks aeg näitab, kas jaksab ajaga sammu pidada või mitte. «Omavahel öeldes ei saa ma tegelikult siiani täpselt aru, kuidas asi käib, aga õpin, nagu jaksan. Tegelikult ei oodanud ka sellist tormilist tähelepanu, nagu praegu on tulnud, päris hirmutav,» tunnistas ta.

Vähem kui kahe kuuga on Jõekalda kontot jälgima asunud üle 22 000 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles