ÕNNELIK MEES Rokkbändi Red Hot Chili Peppers basskitarrist sai 60-aastasena kolmandat korda isaks

Elu24
Copy
Austraalia-Ameerika muusik Flea (Michael Peter Balzary), ansambli Red Hot Chili Peppers basskitarrist.
Austraalia-Ameerika muusik Flea (Michael Peter Balzary), ansambli Red Hot Chili Peppers basskitarrist. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency, Scanpix

Rokkansamblis Red Hot Chili Peppers basskitarri ja trompetit mängiv Michael «Flea» Balzary sai kolmandat korda isaks ja tunneb selle üle suurt rõõmu.   

60-aastane Flea sai oma 42-aastase naise Melody Ehsaniga esimese ühise lapse. Mees kinnitas, et tema moedisainerist abikaasa sünnitas beebi 12. detsembril. Flea ja Melody abiellusid 2019. aastal. 

Endise naise Loesha Zeviariga on Flea'l tütar Clara (34) ja endise modellist kihlatu Frankie Rayderiga tütar Sunny (17). 

Vahetult enne beebi sündi ütles Flea väljaandele Daily Mail, et ta armastab isaks olemist väga ja ei suuda lapse sündi ära oodata. «Armastan isarolli ega suuda uskuda, et saan veel ühe beebi,» ütles Flea ja lisas, et on väga põnevil. «Mulle meeldib see, kui beebi on mu rinnal ja tunnen tema väikseid jalgu,» ütles Flea. 

Pärast lapse sündi tunnistas rokkar väljaandele E! News, et ta pole palju magada saanud, kuid hõljub armastuse pilves. 

Lapseootuse ajal käis paar palju väljas külastades erinevaid üritusi. Flea ja Melody tutvus sai alguse heategevuslikul galal, mida Flea organiseeris.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles