USKUMATU ⟩ Klient ei saanud tanklast lasteeinet osta, sest tal polnud last kaasas (5)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Foto: Mihkel Maripuu

Artur soovis reede õhtul Circle K tanklast osta oma lapsele lasteeine. Kuna laps oli haigena kodus ja teda tanklas kaasas polnud, keeldus klienditeenindaja talle lasteeinet müümast. «Küsisin mitu korda üle, et kas see on mingi nali või? Võttis sõnatuks küll,» ütles mees.    

Reede õhtul soovis Tartu mees Artur tanklast oma lapsele lasteeine osta. «Laps on kodus haige ning tal tekkis söögiisu. Kodus ta midagi ei söönud ning palus, et tooksin lasteeine. Mul oli hea meel, et ta süüa soovib,» rääkis mees Elu24-le. Artur läks Tartu kesklinnas asuvasse Circle K tanklasse ning avaldas soovi osta lasteeine. «Kuid mulle ei müüdud lasteeinet! Öeldi, et selleks peab laps kaasas olema. Selgitasin klienditeenindajale, et laps on kodus haige, kuid ikka ei müüdud. Olin šokeeritud ja lahkusin,» avaldas mees Elu24-le.

«Last ei ole teil kaasas ja siis ei saa,» öeldi mehele. 

«Helistasin klienditeenindusse ja mulle tundus, et seal oldi mu mure suhtes ükskõiksed. Lootsin, et saan tuge sealt ja pakutakse kohe mingi lahendus välja. Klienditeenindaja vastas, et ta annab info edasi, kuid tema võimuses oleks see asi ju ära lahendada?» ütleb Artur, kes sõitis linna teise otsa ja ostis lapsele toidu Terminali tanklast.  

Tankla vabandab kliendi ees

Circle K Eesti kaubandusdirektor Diana Veigel selgitab, et olukord, kus Circle K Tartu teenindusjaamas ei müüdud täiskasvanud kliendile lasteeinet, oli eksitus. «Vabandame siiralt tekkinud ebamugavuste pärast,» ütleb Veigel. 

«Circle K-s müüdavaid lasteeineid võivad osta kõik kliendid olenemata vanusest. See-eest Circle K koolieinet saab osta vaid õpilaspileti ettenäitamisel,» täpsustab ta. Tankla võtab kliendiga ühendust ja vabandab. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles