Putin on aastalõpu sündmused ära jätnud. Kas tal on plaanis kaduda? (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa president Vladimir Putin 15. detsembril 2022 Novo-Ogarjovo residentsis videokonverentsil strateegilise arengu ja riiklike projektide nõukoguga
Venemaa president Vladimir Putin 15. detsembril 2022 Novo-Ogarjovo residentsis videokonverentsil strateegilise arengu ja riiklike projektide nõukoguga Foto: Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP/Scanpix

Venemaa president Vladimir Putin on ära jätnud oma mitu aastalõpu esinemist. Nii aastat kokkuvõtva pressikonverentsi, föderaalnõukogu poole pöördumise kui jäähokimatši Moskvas Punasel väljakul. Väidetavalt ei pea ta 31. detsembril aastalõpukõnet ega soovi oma kodanikele head uut aastat.

Veel ei ole teada, kas ta külastab õigeusukiriku jõulude ajal, mis on 7. – 8. jaanuaril 2023, mõnda kirikut ja süütab küünla, nagu ta on aastaid teinud.

Kremli pressiesindaja Dmitri Peskov ei ole kommenteerinud ega selgitanud, miks Putin oma tavapärased esinemised ära jätab. Ta ütles vaid, et Putini kõik tähtsad etteasted leiavad tõenäoliselt aset järgmisel aastal.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles