Ilmatüdruk ja lauljatar Beatrice avaldas uue kuuma armastusloo: see räägib minu vaatepunktist AGst

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Lauljatar ja ilmatüdruk Beatrice.
Lauljatar ja ilmatüdruk Beatrice. Foto: Sigrid Tamme

«Kui ma olin stuudios loo sisse laulnud, siis kirjutasin ka AG-le, et lindistasin loo nüüd ära ja et sa teaks, siis see on mõeldud sulle,» räägib Kanal 2 «Reporteri» ilmatüdruk ja lauljatar Beatrice uue kuuma armastusloo «Uuesti» sünnist.

Noor lauljatar Beatrice ehk Lisella Beatrice Kirjutaja on tuntud ka «Reporteri» ilmatüdrukuna ja tema sulest on ilmunud sellised hitid nagu «Õnne vahel», «Tagi mind», «La Vida Loca» jpt. Nüüd avaldas ta uue kuuma videosingli «Uuesti».

Beatrice’i singel on kaasahaarav ja lihtsa sõnumiga. Lauljanna sõnul peegeldab lugu justkui tänapäeva noorte suhteid ja elu, kus armutakse üha uuesti ja uuesti ning tihtipeale ei jää suhted püsima. Elu24 uuris Beatrice’ilt, kas uus lugu räägib tema 24-aastasest räpparist väljavalitust AGst ehk Silver Orissaarest.

«Võib öelda küll jah, et see lugu räägib minu vaatepunktist AGst, mis kõlab mega-cheesy'lt, kuid seesama päev, kui ma olin stuudios loo sisse laulnud, siis kirjutasin ka AG-le, et lindistasin loo nüüd ära ja et sa teaks, siis see on mõeldud sulle,» jagab Beatrice.

Lauljanna uue kuuma armastusloo sõnade kirjutamisel saadi inspiratsiooni just tema ja AG romantilisest suhtest. «Ma arvan, et fraas «iga kord ma armun uuesti» kehtib meie suhte puhul väga tugevalt,» nendib Beatrice. «Me mõlemad panustame väga palju, leiame üksteise jaoks aega ja samal ajal pakume üksteisele ruumi, et eraldi olla, sest me mõlemad oleme inimesed, kes vajavad oma aega väga palju.»

Beatrice tunnistab, et kuna nad mõlemad on muusikud ja esinemised on enamasti nädalavahetustel, siis tihtipeale nad nii-öelda tavalise paari asju teha ei saa. Niisiis käiakse teineteise esinemistel kaasas ning veedetakse seal koos aega.

Lauljanna usub, et selleks, et suhet värskena hoida ja et tunded ei vaibuks, on väga oluline koos uusi asju avastada, ringi reisida ja mälestusi luua. «Me üritame vähemalt korra või paar korda kuus sõita linnast ära kuskile puhkama või lihtsalt leiame aja, kus saame täiesti kahekesi olla.»

Uurides, kuidas suudab AG panna Beatrice'i tundma nii, et neiu iga kord mehesse uuesti ära armub, kommenteeris lauljanna, et AGga on lihtne suhelda ja koos olla. «Me saame kõigest rääkida, kõike arutada, ja mis kõige olulisem – ta on meganaljakas,» räägib Beatrice hea suhte saladusest. «Kui mul on kohutavalt halb päev olnud, siis ta alati suudab mu tuju tõsta. Arvan, et just see paneb mind temasse uuesti armuma.»

Milline on siis aga tõeline armastus ja milline on tõeline armumine? Kas püsivat ja tugevat suhet iseloomustab kaaslasesse üha uuesti armumine? Seda kuula juba Beatrice’i uuest videosinglist.

Loo «Uuesti» autorid on bändist Põhja-Tallinn tuntud Jaanus Saks ning Hannes Agur Vellend. Muusikavideo režissöör ja operaator on Kenneth Rüütli.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles