Heimar Lenk: võtsime naistepäeva puhul brändit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimar Lenk riigikogu suures saalis.
Heimar Lenk riigikogu suures saalis. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Riigikogu liige ja naistemees Heimar Lenk annab naistepäeval Eesti naistele au.

«Reeglina on see olnud suur püha emadepäeva kõrval, sellepärast et meile õpetati nii, et on palju naisi selliseid, kes pole emaks saanud ja ka neid tuleb meeles pidada,» räägib aateline riigiteener.

Tänavu tähistas Lenk naistepäeva Tallinna Televisiooni uue saate «Meedia keskpunkt» võttegrupiga ja saatekülalise Urmi Reindega, kes muuhulgas on ajalehe Kesknädal peatoimetaja.

«Kinkisime talle ilusa kevadise roosikimbu, kus olid punased, kollased, oranžid ja valged roosid ning lisasime naljatades, et ta jätkaks kuulsate naisrevolutsionääride Rosa Luxemburgi ning Clara Zetkini eeskujul eesrindlikku naisliikumist,» muljetas Lenk. «Tegime ka ühe pudeli brändit lahti.»

Täna hommikul õnnitleti Riigikogus ka parlamendi naissaadikuid.

«Kui jätame meile eestlastele selle päevaga sageli seonduva puhtpoliitilise suhtumise kõrvale, siis naistel on väga hea meel kui neile sel päeval lilli kingitakse,» usub Lenk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles