Aastalõpu suurim pidu: «Villa» vägeva finaalürituse kütab kuumaks 5MIINUST

Elu24
Copy
Tõsielusaate «Villa» finaal esilinastub 22. detsembril.
Tõsielusaate «Villa» finaal esilinastub 22. detsembril. Foto: Kaader tõsielusaatest

Uskumatu, aga tõsi – «Villa» esimene hooaeg jõuab lõpule! Selleks, et tähistada Eesti ühe kuumima tõsielusaate vägevat finaali, toimub 22. detsembril «Villa» eripidu.

Juutuuberite Andrei Zevakini ja Robin Valtingu eestvedamisel valminud tõsielusaade «Villa» tõmbab jõulude eel esimese hooaja otsad kokku. Tähtsa sündmuse puhul toimub finaalsaate päeval, 22. detsembril Noblessneri valukojas «Villa» eripidu.

Noblessnerisse koguneb «Villa» esimese hooaja suurt finaali vaatama Eesti tõeline koorekiht ning üritusele on saadaval piiratud koguses pileteid. Kuid kui soovid finaali ära vaadata kodus ja hiljem koos teistega peole tulla, saad samuti vastava pileti soetada.

«Villa» finaalipidu kestab hommikuni ning üritusel esinevad 5MIINUST, Siimi, DJ-settidega on kohal Andrei Zevakin ja Robin Valting, Villmdrillem, Karl Killing, SHA ning Kristel Aaslaid ja Mattias Naan.

Tänavu sügisel esilinastunud «Villa» on tõsielusaade, kus rühm noori ja vallalisi elab kuu aega Vahemere-äärses luksusvillas, et võistelda 30 000 euro nimel, leida armastust ja veeta oma elu parim suvi.

Piletid üritusele leiad SIIT, tõsielusaadet saad aga enne finaali järele vaadata SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles