Bussis kõrvaklappideta video vaatamine lõppes väidetavalt telefoni lennutamise ja avaldusega politseile (4)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Liinibuss. Foto on illustreeriv.
Liinibuss. Foto on illustreeriv. Foto: Marianne Loorents

«Laps sai šoki ja on praegugi stressis, kuna võõras mees lubas endale sellist käitumist. See ei ole vastuvõetav,» nentis Nõmme elanik, rääkides juhtumist, kus linnaliinibussis haaras kaasreisija tema lapse telefoni. Tänaseks tegeleb juhtunuga juba politsei.

«On see normaalne, kui täiskasvanud inimene võtab võõra lapse käest telefoni ja viskab minema?» küsib Nõmmel elav Nele kogukonna grupis.

Nimelt juhtus tema 13-aastase pojaga neljapäeva õhtul liinibussis väidetavalt intsident, kus üks bussisõitja võttis lapse käest ootamatult tema telefoni ja viskas selle eemale. 

«Laps sai šoki ja on praegugi stressis, kuna võõras mees lubas endale sellist käitumist. See ei ole vastuvõetav. Tal polnud õigust puudutada minu last ega ta omandit,» nentis Nele, kelle laps oli neljapäeval kella kuue aeg õhtul üksinda bussiga keeletunnist koju sõitnud.

Ema möönab, et laps vaatas kõrvaklappideta videoid, ent kaaskodaniku reaktsioon jääb talle arusaamatuks. «Kui ta tõesti kedagi segas, siis oleks piisanud lihtsalt sõnast «Palun tee või ära tee, sest sa segad teisi». Laps ei ütleks vastu mitte ühtegi sõna.» Nele sõnul oli poeg kõrvaklapid koju unustanud.

«Istus rahulikult bussis telefonis, vaatas sealt midagi. Ühel hetkel oli meesterahvas karjunud ja telefoni käest ära võtnud.» Poja sõnutsi viskas mees tema iPhone'i telefoni bussitoolide vahele. «Mõistan, et laps võib-olla segas teisi ja oleme nüüd kodus sellest rääkinud, aga kahju, kui täiskasvanud inimesed lubavad endale sellist käitumist.»

Nele tegi politseisse avalduse. «Ootaks seaduslikku lahendust. Meie ei taha, et see juhtuks uuesti mingi teise lapsega.»

Linnaliinibuss. Foto on illustreeriv.
Linnaliinibuss. Foto on illustreeriv. Foto: Tairo Lutter

PPA pressiesindaja Britta Sepp kinnitas, et politsei on juhtunust teadlik. 

«Suhtleme veel teatajaga ja selgitame välja kõik täpsemad asjaolud,» lisas Sepp.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles