USA tantsusaate staar suri kõigest 40-aastaselt

Elu24
Copy
Tantsijatest abielupaar Allison Holker ja Stephen Boss 2019. aastal.
Tantsijatest abielupaar Allison Holker ja Stephen Boss 2019. aastal. Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/Scanpix

USA tantsusaate staar Stephen Boss ehk tWitch suri vaid 40-aastaselt. Kõigest mõned päevad varem oli ta tähistanud oma abikaasaga üheksandat pulma-aastapäeva.

2008. aastal USA tantsusaates «So You Think You Can Dance» osalenud ja teise koha saanud tantsija Stephen Boss ehk tWitch suri 13. detsembril kõigest 40-aastaselt. 

TMZi allikate sõnul jooksis Bossi abikaasa, tantsija Allison Holker teisipäeval paanikas Los Angelese politseijaoskonda ja teatas, et tema abikaasa oli hommikul kodust lahkunud. Kummaliseks tegi mehe lahkumise asjaolu, et ta oli oma auto koju jätnud.

Veidi hiljem tehti ühest Los Angelese hotellist hädaabikõne. Nende hotellitoast leiti kuulihaavaga Boss, kes kuulutati sündmuskohal surnuks.

Kõigest kolm päeva varem oli Boss tähistanud oma abikaasaga üheksandat pulma-aastapäeva.

«Stephen lõi särama iga toa, kuhu ta astus. Ta hindas üle kõige perekonda, sõpru ja kogukonda,» kirjeldas Holker oma varalahkunud abikaasat. «Stephen, me armastame sind, me igatseme sind, ma jätan oma viimase tantsu sinule.»

Boss ja Holker kohtusid tantsusaate «So You Think You Can Dance» erihooajal. Nad abiellusid 2013. aastal ning nende peres on kolm last. Abielupaar postitas ühismeediasse ohtralt tantsuvideoid, viimane ilmus Holkeri kontole alles paar päeva tagasi.

2014. aastal sai mehest Ellen DeGeneresi jutusaate DJ ning sellel ametikohal oli ta kuni tänavu maini, kui saade lõppes.

Pärast tantsusaates osalemist mängis ta ka filmides, näiteks mitmes «Step Upi» filmis ja linateoses «Magic Mike XXL».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles