Märjamaad tabas elektrikatkestus: esimesel korral tuli kohe tagasi, nüüd ootame pimedas

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Elektrita majapidamine. Pilt on illustratiivne.
Elektrita majapidamine. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

«Polnud üldse selleks valmis,» sõnab pereema Janne, kes peab nüüd Märjamaal elektrikatkestuse ajal kuidagi kahe väikelapsega hakkama saama.

«Tulin 18 paiku koju ning jäin välisukse peal naabriga rääkima. Mõne aja pärast vaatasin, et kõik majad, mis ümbruses nähtaval olid, läksid pimedaks,» kirjeldab Märjamaal elav Janne.

See tähendas seda, et samuti ei toiminud esiukse fonolukk, millega korterisse sisse pääseda. «Õnneks tuli teine naaber asja uurima, et kas kõigil läks elekter ära, ning lasi mu sisse.»

Veidi aja pärast tuli vool tagasi. «Mõtlesime jah, et ju korraks läks. Jätkasime oma tavapäraseid toimetusi.» Kauaks aga lõbu ei jätkunud ning elekter läks taas ära. «Kahe lapsega, mis ma siin peale hakkan. Vaja kuuekuust vannitada, kuidagi kaheaastast lõbustada. Polnud üldse selleks valmis.»

Elektrilevi info kohaselt on Märjamaal kolmapäeva õhtul aktiivne rikkeline elektrikatkestus ning see mõjutab rohkem kui 1700 majapidamist.

Märjamaal on kolmapäeva õhtul elektrita üle 1700 majapidamise.
Märjamaal on kolmapäeva õhtul elektrita üle 1700 majapidamise. Foto: Elektrilevi kodulehekülg

«Eks kuidagi tuleb hakkama saada. Vanasti polnud üldse elektrit. Panime küünlad põlema, otsime kaheaastasega põnevaid mänge, mida pimedaga mängida, ning pisem laliseb hetkel veel rahulikult oma toolis,» sõnab Janne lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles