Keili Sükijainen avameelselt lahkuminekust: ma ei saanud aru, kas see on harjumus või armastus

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Keili Sükijainen
Keili Sükijainen Foto: Erakogu

«Mul oli kevadel väike teema ja suve alguses, kõik asjad olid justkui paigas, aga õiget tunnet nagu pole,» tunnistab aasta tagasi kallimast lahku läinud saatejuht Keili Sükijainen saates «Täitsa pekkis». Samuti paljastab naine, mis põhjustel ta elukaaslasest lahku läks.

«Ei ole saladus, et olen vallaline ja läksin aasta aega tagasi lahku,» tunnistab saatejuht Keili Sükijainen taskuhäälingus «Täitsa pekkis». Samuti arvab ta, et on kõiki lahkuminekuid enne pikalt kaalunud. «Olen kindlasti selline inimene, et ma proovin kõik maailma abinõud ära.»

Keili märgib, et kindlasti pole ta seda tüüpi naine, kes mõtleb nii, et maailmas on veel palju valikuid, küll ta leiab endale parema. «Kui ma olen üldse läinud suhtesse, siis see on juba olnud väga pikk protsess ja minu jaoks ongi see inimene see, kes seltskonnas kõige rohkem helendab,» kirjeldab ta.

«Mingi hetk oli see, et paljud asjad ei klapi. Tükk aega oli see, et äkki teeks nüüd pausi, äkki ei peaks. Ma ei saanud võib-olla ühel hetkel enam aru, kas see on harjumus või armastus,» kirjeldab Keili ja lisab, et kahjuks tuli siiski tõdeda, et viis aastat kestnud suhe enam ei toimi.

Keili räägib, et see oli tema elu esimene päris kooselu, kuid lahku minnes ei mõelnudki paar kohe sellele, et nad teineteistest lõplikult ilma jäävad. Jäi pisike lootus, et väike paus ning teineteisele ruumi andmine toob nad taas kokku. «Mul on kaks sõbrannat nii teinud ja pekki noh, kui oksele ajavalt õnnelikud nad praegu on,» naerab Keili.

Siiski ei rutanud saatejuht kohe uude suhtesse. «Ma ostsin endale poest kõige suurema teki ja pugesin sinna vahele, et tekiks tunne, et keegi on kõrval. Ma pole harjunud üksi magama. Leian, et kui sa lähed ikkagi kohe uude suhtesse, on see veits rebound (katse eelmisest partnerist üle saada – toim) – ma ei suudaks teisele inimesele nii teha,» selgitab Keili.

«Mul oli kevadel väike teema ja suve alguses, kõik asjad olid justkui paigas, aga õiget tunnet nagu pole,» lisab ta.

Vaata täispikka saadet!

Kirjutasime augustis, et Elu24-le on saadetud mitmeid vihjeid, et saatejuht Keili Sükijaineni ja loovjuht Denry Vendelini suhe on purunenud. Juba pikemat aega polnud Keili oma elukaaslast sotsiaalmeedias näidanud, mis tekitas jälgijates küsimusi.

Olime ka varem Keili käest uurinud, kas tõesti on tema ja Denry teed lahku läinud, kuid saatejuht ei soovinud teemal peatuda.

Augustis andis Keili jälgijatele võimaluse talt Instagramis küsimusi küsida. Üks küsimustest puudutas just naise armuelu. «Kas olete Denryga suhtes?» küsis ta jälgija.

«Ei ole, me läksime juba eelmise aasta novembris lahku,» vastas saatejuht.

Keili ja Denry suhe tuli avalikuks 2017. aasta sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles