KLÕPSUD ⟩ Anett Kontaveit ja Keili Sükijainen veedavad Dubais mõnusat puhkust

Elu24
Copy

Eesti esireket Anett Kontaveit ja telenägu Keili Sükijainen on tuisuselt kodumaalt plehku pannud ning naudivad mõnusat puhkust Dubais.

Märksõnaga «Dubai» jagab Eesti esireket Anett Konatveit oma Instagrami kontol lõbusat pildivalikut kuumast ja päikeselisest linnast, kus naudib vaba aega koos sõbranna Keili Sükijaineniga.

Muu hulgas on nad külastanud tulevikumuuseumi. «10/10. Soovitan kindlasti!» märgib Anett.

«Keri tagasi viimase pildini, kus avaldame saladuse, kuidas meil õnnestus nii kauniks saada,» lisab Keili oma pilte jagades.

Nädalapäevad tagasi nautisid sõbrannad aga kaunist talveilma Tallinna jõuluturul. «Valmistumas Aneti sünnipäevakuuks ja muidugi jõuludeks,» kirjutas Keili armsate kaadrite kohta.

Head sõbrannad on juba harjunud koos seiklema. Näiteks ühendasid nad möödunud aastal Mehhikos toimunud WTA finaalturniiri ajal spordi vaba ajaga, nautides Guadalajara võlusid.

Ajakirjale Anne & Stiil on Anett öelnud, et Keili on üks talle lähedasemaid inimesi. «Tema töökust, ettevõtlikkust ja ambitsioonikust olen alati imetlenud. Kõige rohkem hindan Keili juures aga seda, kui palju ta oma lähedastest hoolib ja kuidas neid alati hoiab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles