VIDEO ⟩ «Koolist otse tööle!» TikTokis levib kulutulena video lapsest, kes kasutab ranitsana Bolt Foodi kotti

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Sotsiaalmeediaplatvormile TikTok postitatud videot on päevaga vaadatud üle 800 000 korra.
Sotsiaalmeediaplatvormile TikTok postitatud videot on päevaga vaadatud üle 800 000 korra. Foto: Kuvatõmmised TikToki videost

Video tüdrukust, kes kasutab Bolt Foodi kotti koolikotina, pakub sotsiaalmeedia platvormil TikTok lõbu paljudele. «Kui tööandjad küsivad 18-aastaselt kümneaastast töökogemust,» kommenteerib üks naljanina.

«Koolist otse tööle, vaba aega polegi,» kommenteerib üks TikToki kasutaja populaarset videot, kus lapsed, kõik koolikottidega, kusagile tõttavad. Üks tüdrukutirts on aga teistest erinev – temal on tavalise ranitsa asemel seljas Bolt Foodi kott. Päev tagasi postitatud video paistab olevat filmitud Eestis ning seda on vaadatud üle 800 000 korra. Ka Bolti pressiesindaja kinnitab, et kott on registreeritud Eestis tegutsenud kullerile.

Videole on muusikana taustaks lisatud «GTA San Andrease» tunnuslaul ning klipp pakub nalja paljudele. «Sünnitusmajast otse tööle,» ütleb üks. «Kuidagi peab ju raha teenima,» ei jäta teinegi märkimata. «Kus mu McDonald'si tellimus on?» küsib kolmas. Osa aga ütleb, et see on suisa unistuste kott. Samuti viidatakse tööandjate karmidele nõudmistele, mistõttu tuleb tööelu alustada juba algkoolis. «Kui tööandjad küsivad 18-aastaselt kümneaastast töökogemust,» lõõbib üks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles