SUUR GALERII ⟩ Menukas seriaal «Pilvede all» saab punkti: meenuta hetki läbi aastate

Elu24
Copy

Esimest korda 2010. aastal eetrisse jõudnud kodumaise seriaali «Pilvede all» armastatud tegelaste elusaatuste saaga saab täna lõppakordi. Meenuta galeriid vaadates sarja hetki läbi aastate!

Esialgu vaid üheks hooajaks eetrisse läinud draamasari «Pilvede all» tegi nii kõrge lennu, et rõõmustas televaatajaid ligi veerandsada aastat. Täna jõuab Kanal 2 ekraanile sarja kõige viimane osa, mis jäi ka hinnatud teleprodutsendi ja filmirežissööri Toomas Kirsi viimaseks teletööks.

Seriaali «Pilvede all» võtteplatsil varem produtsendi ja lavastaja rollis olnud Toomas Kirss võttis viimase hooaja tootmisel enda kanda ka režissööri rolli. «Ma ei tea, kas ta aimas, et see võib jääda tema viimaseks tööks võtteplatsil, küll aga tean ma seda, et hingelt oli ta alati eelkõige režissöör. See oli töö, mida ta armastas ja milles ta oli absoluutne tipp,» sõnas Toomas Kirsi abikaasa Kätlin Kontor-Kirss.

«Sarja viimased neli osa on väga tähendusrikkad mitmes mõttes. Sarja loojad panid sinna viimast korda kõik selle, mida neil vaatajale anda ja öelda oli,» lisas Kontor-Kirss. Loe pikemalt siit: 

VIIMASEKS JÄÄNUD TELETÖÖ 〉 Kätlin Kontor-Kirss: Toomase lahkumisega lõppes ka «Pilvede all»

Seriaali «Pilvede all» viimane, 304. osa jõuab Kanal 2 ekraanile kolmapäeval kell 21.30.

Vaata ka fotosid viimaste osade võtetelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles