ELEKTRIKATKESTUS ⟩ Põhja-Eesti kodurestoran võttis kaks õhtut külalisi vastu küünlavalgel: need pole toredad peene restorani mängud, vaid karm reaalsus

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Jaan ja Merrit Kiho kodurestoranis MerMer tänavu juunis.
Jaan ja Merrit Kiho kodurestoranis MerMer tänavu juunis. Foto: Taavi Sepp/

Juminda poolsaarel tegutsev kodurestoran MerMer kirjutab Facebookis, et kaks õhtut on toimunud õhtusöögid küünlavalgel. «Siiani oleme lahendused leidnud. Aga täna õhtul taas sööjad ja maja on juba päris jahe,» ütlesid restoranipidajad Jaan ja Merrit Kiho kolmapäeva keskpäeva paiku. Pärastlõunal tuli elekter õnneks tagasi.

«Küünlavalgel õhtusöögid juba teist õhtut järjest. Ja meil siin pole need toredad mängud, nagu mõned peened restoranid armastavad teha, vaid karm reaalsus,» kirjutatakse restorani lehel. «Aga me saame hakkama, päriselt.» 

«Siiani oleme lahendused leidnud. Aga täna õhtul taas sööjad ja maja on juba päris jahe,» ütlevad kodurestorani pidajad. Neil on küll ülemisel korrusel buržuika ja all samuti ahi, kuid päris soojaks need maja kütta ei jõua ning soojuspump ilma elektrita ei tööta. «Hommikul oli toas 16,9 kraadi,» ütlevad Kihod. Toitu aitab neil ilma elektrita valmistada pisike gaasipliit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles