Lugemiseks ainult neile, kes asjalikku kingitust jahivad

Copy
Foto: Marat

Väljas tuiskab nii et silm ei seleta enam maa ja taeva vahet, tõmban sametist luksusliku bordoopunase hommikumantli hõlmad tugevamalt koomale ja naudin hommikukohvi. Mõte heitleb siia-sinna – mida küll kinkida oma armsatele inimestele.

Ema, kes peab mugavusest väga lugu, tunneks ilmselt head meelt sarnase hommikumantli üle. Seda enam, et sellel on lai reväärkrae, kaks piisavalt sügavat ja mugavat küljetaskut ning riputusaas. Reguleeritava kõrgusega vöö on tavapärasemast laiem ja kanga värvide valik mitmekülgne. Millist tooni ta võiks küll eelistada?

Nii hea, et õeraas pühadeks koju jõuab. Reisisell, nagu ta on, alailma Eestist eemal. Talle kuluks vast midagi, milles ta pikematel lennureisidel ennast mugavalt tunda võib, aga mis samas soliidne välja näeb. Mh, aga miks mitte efektselt mürkrohelised, sügavalt sametised dressid? Valida on soonikuga ja sirge lõikega samet dressipükse vahel, sametpusa on mõnusa kapuutsi ja kängurutaskuga.

Foto: Marat

No ja üksiti võiks siis ka oma kallile kaaslasele tumesinised meeste sametdressid kinkida – hea mugav kodus olla või pühapäeval pargi jalutuskäigule selga tõmmata. Dressipluusi küljeõmbluses on üks lukuga peitetasku, mida saab kasutada võtmete või telefoni hoidmiseks. Pükstel on avar ja pikk lõige tänu millele nad sobivad ühtviisi hästi erinevatele kehatüüpidele.

Samet - see soe materjal sobib tõepoolest põhjamaisesse kliimasse, nii koju kui ka tänavale. Peab vaatama kuidas selle hooldamisega on, käsitsi pesemine oleks väga tüütu. Nii, tootja Marat lehel on kirjas, et sametkangas on mõnusalt pehme ja vastupidav, ei kaota värvi, ei tõmbu pesus kokku. Koostiselt kõrge puuvillasisaldusega, pesta soovitatakse madala temperatuuriga (30-40 kraadi). Oh kui mugav - kangas ei kortsu ja triikimist ei vaja. Nagu ikka puuvillaste riietega, siis toote eluea pikendamiseks ei soovitata rõivaid kuivatis kuivatada.

Foto: Marat

Kui seda materjali nii kerge hooldada on, siis võiks ju ka väiksele Atsile ja pisut suuremale Ukule mõne mõnusa rõivaeseme valida. Nii, vaatame, mida lastele pakutakse. Pehmest ning mugavast punasest sametkangast sametdressid. Dressipluusil ja pükstel on kaks mugavat küljetaskut. Talviseks ajaks, kui ilmad krõbekülmad, kuluks ka üks ergonoomilise lõikega laste termopesukomplekt ära, see hoiab keha soojas ka kõige karmimates tingimustes. Komplekt on valmistatud spetsiaalselt termopesu jaoks loodud kõrge puuvillasisaldusega kangast.

Selline kodus diivanil lesides kingituste valimine e-poest on peaaegu, et idülliline. Aga kui sulle meeldib ise enne ostu kaupa ikka „hambaga“ katsuda, sea sammud mõnda esinduspoodi või leiad siis sobiva toote edasimüüjate juurest.

Copy
Tagasi üles