VIDEO 3 vs. 1: maasturimehed läksid appi lumehätta jäänud bussile (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Pääskülas kinni jäänud bussile tõttasid appi maasturid.
Pääskülas kinni jäänud bussile tõttasid appi maasturid. Foto: Erakogu

Kui lumetormi tõttu soovitati esmaspäeva õhtul kõigil kodus püsida, läksid mõned aktiivsed kodanikud oma maasturitega hoopiski linnatänavatele, et hädalisi aidata. «Suur tänu maasturite meestele, kes eile terve õhtu hädasolijaid abistasid,» ütleb Kaire.

Elu24 toimetusele saatis vihje Kaire, kes palus edastada tänu maasturimeestele, kes aitasid esmaspäeva õhtul mitu bussi lumevangist välja. «Suur tänu maasturite meestele, kes eile terve õhtu hädasolijaid abistasid. Ammu ei ole sellist lahkust ja heasüdamlikkust näinud,» tõdeb naine. «Buss oli hädas juba väga kaua,» ütleb ta ja jagab TikToki videot, kus on näha, kuidas kolm maasturit bussi lumest välja päästavad.

@ridindirty1 Let us know if you need help in the comments #offroad #estonia #4x4 #jeep #wrangler #cherokee #xj #ranger #snowstorm #4x4help #tallinn ♬ Praise The Lord (Da Shine) (Durdenhauer Edit) - Durdenhauer & A$AP Rocky

Facebookis autojuhte koondavas grupis «EZ-дуны!» avaldab Natali samuti tänu nendele samadele meestele, kes tulid appi Pääskülas kinni jäänud bussile.

«Tänuavaldus! Jäin kinni Pääskülas lõõtsaga bussiga. Dispetšer pani juhtunu tehnilise toe järjekorda. Mõistsin, et siin tuleb nüüd istuda ööni,» ütleb Natali ja selgitab Elu24-le, et kui tema buss kinni jäi, helistas ta kohe dispetšerile ja teatas juhtunust. «Vastati, et kindlasti tuleb tehnoabi, aga millal täpselt, ei oska öelda, sest väga palju busse on praegu kinni jäänud,» räägib Natali. Õnneks ei tulnudki tehnoabi ootama jääda, sest mehed maasturitega saabusid appi.  

«Tulid poisid jeep'idega ja tõmbasid meid välja. Teen teile sügava kummarduse ja soovin valguskiiri teie elusse, tervist ja õnne igaveseks ajaks,» ütleb Natali.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles