Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Võtteplatsilt üheks õhtuks lahkunud Grete Paia sattus naastes korralikult segadusse

Copy
Lauljatar Grete Paia tegi «Armastuse maleva» teises hooajas saatejuhina debüüdi.
Lauljatar Grete Paia tegi «Armastuse maleva» teises hooajas saatejuhina debüüdi. Foto: Ardo Kaljuvee

Aeg-ajalt tuleb elus ikka ette üllatusi ja ootamatuid olukordi, kuid laulja ja saatejuht Grete Paia ei osanud möödunud suvel kartagi, et «Armastuse maleva» võtteplatsilt lahkumise järel kõik segi paisatakse.

Tõsielusaate «Armastuse malev» teine hooaeg jõuab esmaspäeva õhtul lõpusirgele. Meeleoluka suhte-reality värske hooaeg oli eriline mitmel põhjusel, sealhulgas seetõttu, et sellega tegi Grete Paia saatejuhina debüüdi.

Paia ütles Elu24-le, et esimene teletöö saatejuhina oli väga põnev väljakutse. «Võimalusel paneksin end hea meelega veel selles vallas proovile,» tõdes ta ja lisas, et iga kogemus rikastab.

«Olles näinud ekraanil kõike seda, mida suvel kohapeal sai tehtud, ning end saatejuhi rollis ka analüüsinud, siis eks mõningaid asju lihviksin ja teeksin teisiti, aga üldiselt võib esimese korra kohta vast rahul olla,» rõõmustas lauljatar.

Finaalosa eel võtetele tagasi vaadates nentis Paia, et temale tuli kõige suurema üllatusena hetk, mis jõudis televaatajateni hooaja eelviimases osas.

«No mis seal salata, minu jaoks oli väga suur üllatus viimane paaride vahetuse tseremoonia. See oli õhtu, mil mul tuli korra lahkuda ja esinemas ära käia. Kui järgmisel hommikul võtteplatsile tagasi jõudsin ja toimetus mulle juhtunust rääkis, siis võttis ikka kaua aega, et täpselt mõista, mis just kõik täpselt toimus,» avaldas ta naerdes.

Paia peab silmas eelviimases osas tehtud paaride vahetusi, kus terve hooaja vältel justkui kindlate paaridena näinud noored valisid viimasel hetkel kellegi teise. Xavier-Alexander otsustas finaali minna hoopis jokker Iirise, mitte Maritiga ning Maarja-Liis andis viimasel hetkel korvi Gabrielile ja valis Siimu.

Seda, kumb paar Paia arvates võitu väärib, lauljatar ei avalda, sest ta on kõigi poolt. Samas on ta eelkõige Arvi poolt, kes vääriks ka auhinda. «Maleva laulu eest eriauhind!» soovitas Paia lõpetuseks.

Tagasi üles