FOTOD ⟩ «Ootan ja ootan, aga trammi ei kusagil!» Lumetorm Birgit kiusab ka tallinlasi

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy

«Üks naine ütles: «Tead, ma kõnnin jala sinna Ülemistesse,» ja ta läkski,» rääkis Hobujaamas trammi oodanud neiu Elu24-le. Tallinna trammid sõidavad halva ilma tõttu nagu jumal juhatab.

Lumetorm Birgit ei anna isegi tallinlastele armu. Inimesed püüavad üle lumehangede ronides ja tuisku trotsides töölt koju minna. «Enamus inimesi hõõrus käsi kokku ja vanemad hoidsid oma lapsi süles, et vähegi soe oleks,» kirjeldas Hobujaamas trammi oodanud neiu, kelle sõnul see hilines ligikaudu pool tundi.

Hobujaama trammipeatus oli esmaspäeva õhtul olnud rahvast umbes, nii mõnigi oli ootamisest väsinud ning külm puges aina enam naha vahele. Oli ka neid, kes otsustasid hoopiski jala oma sihtkohta minna, sest kohapeal marutava tuulega seista on külmem.

«Kõige naljakam on see, et ma sõidan kinno, mis ei ole täna tegelikult ju üldse vajalik,» mõtiskles liikleja, miks ta sellise keerulise teekonna küll täna ette võttis. «Ootan ja ootan, aga trammi ei kusagil,» ütles neiu, kes arvas enda sõnul, et trammid enam ei liigugi. «Lõpuks saabus kauaoodatud tramm, hilinedes üle 20 minuti!»

Tallinna transpordiameti telefonile vastanud naise sõnul sõidavad trammid täna vaba graafikuga ning ta märkis, et hiljuti anti selle kohta välja ametlik teavitus. «AS Tallinna Linnatransport teavitab, et tihe ja jätkuv lumesadu on muutnud pealinna liiklusolud keeruliseks, mistõttu võib olla liiklus Tallinnas raskendatud. Ühistransport sõidab suure ettevaatlikkusega vastavalt liiklusoludele ning võib tavapärasest sõiduplaanist hilineda,» seisab Tallinna Kesklinna valitsuse Facebooki postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles