NALJAKAS KOKKUSATTUMUS ⟩ Saaremaa vallavanema nimi on praeguse ilmaga nagu rusikas silmaauku (1)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Saaremaa vallavanema Mikk Tuisu nimi pakub praeguse ilmaga sotsiaalmeedias palju nalja.
Saaremaa vallavanema Mikk Tuisu nimi pakub praeguse ilmaga sotsiaalmeedias palju nalja. Foto: Elu24 kollaaž

Lumetormi valguses pakub Saaremaa vallavanema nimi sotsiaalmeedias nii mõnelegi palju nalja. «Eluterve huumor käib ikka asja juurde,» sõnab vallavanem Mikk Tuisk.

Lumetorm teeb Saaremaal juba mitmendat päeva palju pahandust. Sealsed teeolud on ülikarmid, majapidamised elektrita ning nii mõneski kohas on vesi vaid teatud kellaaegadel kättesaadav. Kuigi tormi küüsis on kogu Eesti, räsib see eelkõige just saari.

Vaatamata sellele, et olukord on halb, püüavad inimesed leida asjas ka väikest huumorit ning sotsiaalmeedias on naljaninade hambusse jäänud Saaremaa vallavanema Mikk Tuisu nimi.

«Üldiselt on saarlastel ehk põhjust ka natuke iseendale otsa vaadata – nad on ise vabal tahtel endale valinud vallavanemaks mehe, kelle nimeks on Tuisk ja kelle lõputöö teema ülikoolis oli «Jääteede rajamise põhimõtted ja nõuded»,» kirjutab Facebookis riigikontrolli nõunik Toomas Mattson.

«Norm peaks praegu olema elada Saha-Lool, mitte Saaremaal, kuni vallavanem on Tuisk,» naljatleb ka tipppoliitik Jürgen Ligi.

«Saare maakonnas on pealelõunal tuisu ja tormi tõttu endiselt elektrita 5454 majapidamist. Saare vallavanem on Mikk Tuisk,» pole suutnud ka ERRi ajakirjanik Liisu Lass Twitteris vaiki olla.

Uurisime Saaremaa vallavanemalt endalt, kuidas ta suhtub sellesse, et tema nime üle nalja visatakse. «Eluterve huumor käib ikka asja juurde ja täna on tõesti targemat teha, kui neid jälgida. Kõige parem nali, mis minuni jõudis, oli see, et tea, kumb on hullem: olla nädala elektrita või kuulata järjekordset vallavanema-nimi-on-tuisk-nalja,» kommenteerib vallavanem Tuisk Elu24-le.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles