VIDEO Strippar Marco Tasane tegi Brigitte Susanne Hundist laulu

Elu24
Copy
Särav seltskonnastaar Brigitte Susanne Hunt.
Särav seltskonnastaar Brigitte Susanne Hunt. Foto: Urmas Luik

Strippar ja laulja Marco Tasane andis välja uue loo, mis on inspireeritud seltskonnastaar Brigitte Susanne Hundist. «Siin ta ongi, minu selle aasta viimane musavideo,» ütleb Tasane sotsiaalmeedias, jagades ahjusooja lugu.

Marco Tasane kirjutab: «Ausalt, polnud plaanis teha, aga kaks nädalat potsatasid minu kirjakasti just need sõnad meie seltskonnakaunitarilt.» 

Strippar Marco Tasane
Strippar Marco Tasane Foto: Konstantin Sednev

«Tõsi, ma olen ka kord varem selle fänni sõnu kasutanud, aga jah... Algul kahtlesin, kas ikka teha ja mis video, aga mõtlesin paar päeva ja võtsin kavasse. Käisin stuudios ja hakkasin video peale mõtlema,» ütleb Tasane. Mõttesse tuli tal kohe näitleja Pille Pürg, kes on Brigittet kaks aastat edukalt järele teinud ja seda nii suurematel kui ka väiksematel lavadel.

«Pille oli muide nõus, natuke siiski kahtles ka, aga selline ta tuli. Refrääni osa natuke muutsin, nii läks paremini riimi,» avaldab laulja, lisades, et ise ta «Vallalise kaunitari» saadet eriti ei vaadanud, kuna oli sel ajal enamasti esinemas. Küll aga oli laulusõnade autor väga teadlik Brigitte elus toimuvast. Tasane ütleb, et lugu tuleks vaadata läbi huumoriprisma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles