GALERII YASMYN tähistas Fotografiskas suurejoonelise kontserdiga sünnipäeva

Elu24
Copy

Tänavu Eesti parimaks naisartistiks valitud YASMYN tähistas laupäeval Fotografiskas suurejoonelise kontserdiga oma 23. sünnipäeva. Muusik lubas publikut kostitada nii avaldamata lugude kui ka nostalgiliste üllatustega.

Sünnipäeva tähistamine kontserdiga polnud YASMYN-i jaoks esmakordne. Juba 2019. aastal, vahetult enne koroonaviirusest tingitud piiranguid, korraldas ta koos sõpradest muusikutega 20nda sünnipäeva tähistamiseks kontserdi.

«See oli üks minu elu meeldejäävamaid sünnipäevasid ning otsustasin, et kui vähegi võimalik, võiksin iga uue eluaasta laval vastu võtta,» rääkis YASMYN. «Kolm aastat hiljem saangi seda piiranguteta uuesti teha, kuid sedapuhku suuremalt kui kunagi varem,» ütles ta.

Kontserdist rääkides selgitas YASMYN, et erinevalt 2019. aastast oli nüüd laval 4 tantsijat, 3 bändipoissi ja esitamist ootavat muusikat oli nii palju, et kõik lood ei mahtunud ühe kontserti ajaraami sisse ära. Ta lubas, et laupäeva õhtul saab publik kuulda nii vanemaid lemmikuid, seniavaldamata lugusid ning ka nostalgilisi üllatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles