Kristina Šmigun-Vähi oma erilisest seosest Tartuga: tudengite kuju Raekoja platsil meenutab meie esimest suudlust

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Kristina Šmigun-Vähi Tartus.
Kristina Šmigun-Vähi Tartus. Foto: Ekraanitõmmis videost.

Tänases Kanal 2 saates «Öökülaline» külastab saatejuht Mart Normet praegust Riigikogu liiget ja endist tippsuusatajat Kristina Šmigun-Vähi. Saame teada Kristina lapsepõlvest, tema harmoonilisest suhtest abikaasaga ja paljust muust. «Paar aastat kirjutasime armastuskirju. Hästi äge armastuslugu on olnud meil,» ütleb Kristina abikaasa Kristjan-Thor Vähi kohta. 

Kristina Šmigun-Vähi (45) on kahekordne olümpiavõitja ja maailmameister murdmaasuusatamises. Ta on suusaperekonna laps – ema Ruth ja treenerist isa Anatoli olid mõlemad suusatajad. Ka armastuse leidis Kristina suusarajalt. Kas elu läheb praegu paaristõugetega ülesmäge või on hoopiski selline lauge sõit? Kuidas hindab Kristina olukorda, kuhu ta oma eluga praegu jõudnud on?

Saate alguses näeme suure pere hommikut vanematekodus suusapealinnas Otepääl, kus parasjagu juba nii ärgatakse kui ka hommikusööki valmistatakse. Kristina tutvustab majas viibivat suurperet ja teeb ka tutvustustuuri majas. Eraldi peatutakse juurdeehituses, mis loodi selleks, et oleks päris oma jõusaal ja kus näeme ka Šmiguni aukartust äratavat auhinnakogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles