Unistuste Bändi laulja on Joosep Järvesaar

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Järvesaar
Joosep Järvesaar Foto: Kaarel Tigas/SL Õhtuleht/Scanpix

Raadio 2 Aastahiti auhinnagalal esineva Unistuste Bändi lõplik koosseis on selgunud – raadiokuulajad valisid lauljaks Joosep Järvesaare ansamblist Bedwetters.

Tänavu kuuluvad Unistuste Bändi kitarrist Mihkel Mõttus (Bedwetters), basskitarrist Siim Usin (Paradise Crew), trummar Eimel Kaljulaid (Tuberkuloited), klahvpillimängja Koit Toome, torupillimängija Lauri Õunapuu (Metsatöll) ja laulja Joosep Järvesaar (Bedwetters).

Täna on muusikutel Eesti Raadio stuudios lindistamispäev. «Põnev, et osaleb nii palju erinevaid muusikuid. Eriti tahaks kuulda Metsatöllu Lauri torupilli, see saab ilmselt kõige lahedam olema,» räägib Joosep Järvesaar.

«Aastahitt on vajalik, et tunnustada muusikuid. Auhinnagala on väga lahe – kõik on rõõmsad ja möllavad, tegijad muusikud saavad kokku, et muljeid ja kogemusi vahetada.» Joosepi kõrval said palju toetust ka Kristjan Kasearu, Lenna Kuurmaa, Jaan Pehk, Tanel Padar ja Birgit Õigemeel.

Tänavune Aastahiti pidulik auhinnagala toimub Club von Überblingenis. Pooleteisttunnisele otseülekandele eelneb ja järgneb pidu, kus mängivad muusikat Raadio 2 DJ-d ja esinevad bändid.

«Aastahitt areneb ja muutub iga korraga,» räägib toimumiskoha valikust Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga. «Sel aastal lepiti koostöös režissööriga kokku uus toimumispaik, mis annab võimalusi Aastahiti auhinnagalat visuaalselt huvitavamalt esitleda,» lisab ta.

Aasta säravaimal muusikasündmusel astuvad lavale auhinda vastu võtma ja esinema Aasta Demo võitja, R2-e Toimetuse Lemmik, Uus Tulija, Eesti arvestuses Aastahiti esikolmik, lisaks muidugi Unistuste Bänd ja üllatusesinejad.

Aastahiti hääletus on veel täies hoos ning oma lemmiklauludele saab hääli anda R2 kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles