«Kus on veel midagi nii nõmedat?» IKEA ostukärude süsteem valmistab ostlejatele peavalu (4)

Chrislin Metsanurm
Copy
Ettevõtte jaoks on olnud alati külastajate ja töötajate ohutus esmatähtis.
Ettevõtte jaoks on olnud alati külastajate ja töötajate ohutus esmatähtis. Foto: Christoph Hardt/ ERIC GAILLARD/ Scanpix

Mööblipoe IKEA kliendid väljendavad ühismeedias kaupluse ostukärude süsteemi üle pahameelt. «Kuidas ma jätan oma käru kaubaga üksi seisma?» tõstatab pahur klient küsimuse, mille peale lahvatab tuline arutelu.

Alles hiljuti lahvatas Twitteris arutelu selle üle, et üksi ostlejatele ei ole IKEA poodides mõeldud. Nimelt ei luba kauplus klientidel käruga enda auto juurde minna. «See on peaaegu loogiline korraldus, aga ei arvesta üksi poes käijatega,» väljendab üks klient pahameelt. Tema sõnavõtt mööblipoe kohta sai teistelt kasutajatelt kiiresti vastuse. «Ostad asju, jätad asjad käruga poe ette, tood parklast auto laadimiskohale ning alles siis saad oma asjad autosse panna,» arutleb teine ostleja postituse kommentaariumis. 

Teema pakub palju kõneainet, kuid postituse kommentaariumist ei tulegi välja, kuidas siis on kõige õigem IKEAsse poodlema minna. «Kuidas ma jätan oma käru kaubaga üksi seisma?»

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles