KINKIMISRÕÕM Loomapäästegrupp sai lasteaialastelt helde annetuse

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Lasteaialaste annetus kassidele ja koertele.
Lasteaialaste annetus kassidele ja koertele. Foto: loomaveeb.ee

«See on laste enda soov ja tahe, sest kinkimisrõõm on ju suur rõõm,» ütleb vabatahtliku loomapääste eestvedaja Heiki Valner lasteaialaste suuremeelsuse kohta. Üle antud toidumoonast saavad jõuludel kõhu täis nii kassid kui koerad.

«Kuigi pisipere ootab eelkõige ise kinke, siis lastele meeldib kinke ka teha. Näiteks panid Tallinna Sikupilli, Kivimurru, Pae, Asunduse, Ülemiste ja Pallasti lasteaiad ning Pae gümnaasium juba novembris loomapäästegrupi loomadele annetuste kogumise püsti. Tänaseks on suur hunnik toitu meile juba ka üle antud,» kirjutas MTÜ Loomapäästegrupp eestvedaja Heiki Valner mõned päevad tagasi loomaveeb.ee lehel. 

Valner täpsustas Elu24-le, et see on viimastel aastatel hoo sisse saanud projekt, mida tehakse lasteaialaste initsiatiivil. «Nad ise avaldavad soovi, kuigi eks see kõik jääb ju lapsevanemate kanda. Aga kinkimisrõõm on suur rõõm ja lapsed on ju nii siirad,» räägib mees. Ta lisab, et see on väga armas žest, millest on palju abi. «Suur tänu kõikidele lastele ja nende vanematele!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles