ELU NOATERAL «Südamesoov» täidab kaheksat last kasvatava pereema eluunistuse

Elu24
Copy
Kanal 2 "Südamesoov"
Kanal 2 "Südamesoov" Foto: Kanal 2

Saates «Südamesoov» räägib enda loo 33-aastane Kristi, kelle suurim unistus ja ka suurim hirm on saada endale uued hambad.

Pärast laste sündi muutus kaheksa lapse ema Kristi hammaste seisukord aasta-aastalt aina halvemaks. Suureks takistuseks sai aga rahanappus.

Ühel hetkel tekkis 33-aastase naise lõualuus tugev põletik, mis avaldas survet ka Kristi silmale. Arsti välja kirjutatud antibiootikumid ei aidanud põletikku leevendada ja selle väljutamiseks tuli teha silma juures operatsioon.

Valu aga jätkus ja põletikukolle aina süvenes.

Tõeline õnn ja ime

Viimaks läks olukord nii hulluks, et Kristi viidi uuesti operatsioonile. Seekord tuli mäda välja võtta juba tema peast. Kui Kristi peale operatsiooni ei ärganud, olid nii arstid kui ta pere valmis halvimaks.

Paar päeva hiljem, kui Kristi koomast välja tuli, ütlesid arstid, et see on tõeline õnn ja ime, et ta räägib ja kõnnib. Päris ilma tagajärgedeta Kristi siiski ei pääsenud. Peale operatsiooni jäid teda kimbutama peavalud ja mäluprobleemid. Ja kuigi Kristi hambad olid endiselt probleemsed, ei suutnud ta enam aastaid hambaarstile minna. Küll aga saab ta aru, et elu ilma hammasteta on samuti ta tervisele ohtlik.

Praegu on Kristi hammaste parandamist takistanud eelkõige rahamured, sest nii suuri väljaminekuid ta pere kõrvalt endale lihtsalt lubada ei saa. 

Kanal 2 «Südamesoov»
Kanal 2 «Südamesoov» Foto: Kanal 2

«Südamesoov» ulatab Kristile abikäe täna õhtul kell 20.00 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles