Mida teha Lääne-Virumaal?

Vergi sadam & Restoran Wirkes'
Copy
Foto: Vergi sadam & Restoran Wirkes'

Vergi sadam ja Restoran Wirkes'

Restoranirõõmud keset puhast loodust

Kui soovite põgeneda koos kaaslasega linnakärast, siis võtke kurss põhjarannikule Lahemaale, kus asub idülliliste vaadete ja nooblite roogadega restoran-hotell Wirkes'.

Karges rannikulooduses paiknevas Vergi sadamakompleksis ootavad aastaringselt linnapõgenikke hotellitoad ning restoraniroad.

Juba teekond sadamasse on kaunis. Silm puhkab ja rahu poeb hinge. Mis on veel mõnusam, kui jalutada tunnike härmas matkarajal ning astuda siis külalislahkusest säravasse ja hubasesse restorani roogasid nautima ning pugeda hiljem rammestunult linade vahele.

Wirkes' on pereettevõte, mis sai loodud eesmärgiga olla Lahemaa külastajatele orienteeritud restoran-hotell. Külastajaid koheldakse kui perekonnaliikmeid ning toitude valmistamisel kasutatakse kohalikku toorainet.

Restoran-hotelli sisekujunduse muudavad isikupäraseks Lääne-Virumaa kunstnike looming, mida on võimalik omale soovi korral soetada. Lauanõudki on käsitöö, mille autoriks peakokk Lauri ema.

Vergi sadamas on mõeldud ka nädalavahetuse meelelahutusele. Laupäeval 10. detsembril on aga hea põhjus kontsakingad kapist välja võtta ning pintsakult tolm pühkida - Wirkes restoranis tähistatakse gastronoomia kõrget taset märkiva White Guide´i tiitlivõitu ning sel puhul korraldatud pidulikul einel kõlab Linalakk-duo muusika.

Wirkes' restoranis tehakse peagi algust elava muusika õhtutega, kus seltskond saab tulla broneeritud laua taha sööma-jooma ning muusikat nautima. Aastavahetusel toimub lounge õhtu, kus ühes saalis keerutab plaate DJ Masta Robusta ning teises saalis asuval leboalal saab live-esitust ekraani vahendusel jälgida.

Eraldi on mõeldud neile, kes tahavad nautida vaikust ja omaette olemist. Kampaaniahinnaga teenuse “Introvertide eri” raames on hotelli oodatud esmaspäevast neljapäevani külastajad koos lemmikloomaga. Vaheldus kaugtöö tegijatele ja kõigile, kel soov ennast segamatult sooja pleedi sisse keerata ja puhata.

Copy
Tagasi üles