«Armastuse maleva» finaali jõudsid paarid, keda keegi oodata ei osanud, aga kumb väärib võitu?

Elu24
Copy
Tõsielusaate «Armastuse malev» teise hooaja finaalsaade on eetris 12. detsembril.
Tõsielusaate «Armastuse malev» teise hooaja finaalsaade on eetris 12. detsembril. Foto: Ardo Kaljuvee

Palju emotsioone, ohtralt üllatusi ning kõiksugu keerdkäike – Kanal 2 tõsielusaate «Armastuse malev» teine hooaeg oli nagu üks korralik sõit Ameerika mägedel.

Emotsioonirohke «Armastuse maleva» finaali jõudis kaks paari – Xavier ja Iiris ning Maarja-Liis ja Siim. Mõlemad paarid said kõikide üllatuseks kokku vahetult enne finaali!

Maarja-Liis kogus kogu oma julguse kokku ja valis südame, mitte mõistuse hääle järgi ning julge Iiris kutsus enda rüppe pikalt teise naisega koos olnud Soome sepa, maausulise ja vaimseid väärtuseid kõrgelt hindava Xavier-Alexandri.

Šokeeriv paaride vahetustseremoonia «Armastuse maleva» üheksandas saates lõhkus kõik senised suhted ja finaali jõudsid paarid, keda keegi oodata ei osanud. Eesti reality-televisioonis ei ole veel nähtud nii pärani lahti vajuvat suud nagu Gabrielil, kui ta kuulis Maarja-Liisi eitavat otsust. Mees oleks justnagu haamriga vastu pead saanud.

Kuidas nii kaugele üldse jõuti?

Maarja-Liis valis tegelikult Siimu kaaslaseks juba esimesel päeval, kuid hülgas ta järgmises saates Gabrieli pärast. Paar leidis kiiresti teineteist ning nende kohtingud ja ööd kärgmajas olid tõeliselt kirglikud.

Kuigi suhe paistis susisevat, meenus Maarja-Liisile ikka ja jälle Siim. Neiu jõudis oma armuvalust rääkida nii teistele malevlastele kui ka Gabrielile. Suhte karile jooksmist justkui õnnestus vältida, kui Maarja-Liis ja Gabriel pealinnas kohtingul käisid ja vaaterattal suudlesid.

Maarja-Liis valis lõpuks enda kõrvale Siimu.
Maarja-Liis valis lõpuks enda kõrvale Siimu. Foto: Ardo Kaljuvee

Siim jäi pärast Maarja-Liisi kaotust kauaks telki, kuni draamakuninganna Annika ta sealt välja päästis. Noored olid küll koos, kuid suhet nende vahel ei paistnud. Kui Annika lõpuks saatest lahkus, olid olemas kõik võimalused, et Siim ja Maarja-Liis saaks uuesti kokku.

Päev pärast vaaterattasuudlust keelduski Maarja-Liis Gabrieli ettepanekust minna paarina finaali ja valis kaaslaseks Siimu. Pikalt tuha all hõõgunud armuleek puhkes hetkega ja mõni minut peale otsust tabas kaamera metsa all ennastunustavalt suudlevad noored armunud.

Paar pakkus vaatajatele korralike keerdkäikudega, armuvalu ja seebiooperitele iseloomuliku arenguga, kuid siiski õnneliku lõpuga armastuslugu.

Kui Maarja-Liis ja Siim olid vaatamata teistega koosolemisele teineteist taga igatsenud, siis Xavieri ja jokkerina saatesse tulnud Iirise paariks saamine tuli nagu välk selgest taevast.

Esimeses saates läks Xavier paari draamakuninganna Annikaga. Juba mõned ööd hiljem jäi mees Maritiga kauemaks kümblustünni ja romantiline öö lõppes pika ja magusa suudlusega. Kümblustünnist sai alguse armastuslugu, mis kestis peaaegu maleva lõpuni.

Ühel hetkel hakkas maausuline Xavier aga kahtlema, kas Mariti vaimne pool on ikka see, mida tema oma paariliselt ootab. Enamiku elust Soomes elanud ja alles kolm aastat tagasi Virumaale, oma esivanemate juurte juurde naasnud Xavier tuli ju saatesse kindla plaaniga minna koju tagasi elukaaslasega.

Terve hooaja Maritiga koos olnud Xavier-Alexander läks lõpuks paari jokker Iirisega.
Terve hooaja Maritiga koos olnud Xavier-Alexander läks lõpuks paari jokker Iirisega. Foto: Ardo Kaljuvee

Jokkerina saatesse tulnud Iiris valis esimeseks kaaslaseks telesaatejuht Leho, kes temasse lootusetult armus. Iiris Lehos partnerit ei näinud ja proovis õnne leida ka töömees Arviga. Kolmik-kohtingult saabudes lõhkas julge neiu aga suhtepommi, kui tegi ettepaneku Xavierile, kelle suhe Maritiga paistis kõikidele kindlam kui kalju.

Juba järgmisel päeval põlesid Xavier ja Iiris ereda armuleegiga.

Finaalsaateks saab valmis ka Koeru lähedal asuva Salu talu saunamaja. Sarja alguses said noored kätte sara, millest võinuks korraliku jaanilõkke teha. Meister Kermo Jürmanni käe all on 12 noort – täpselt niipalju neid saate teisest hooajast läbi käis – vanast sarast renoveerinud üliägeda sauna. Tulevikus pakub see sooja nii talu perenaisele kui kogukonna inimestele, kes talus renoveerimist ja ehitamist õppimas käivad. Kermo ja noored on tõeliseks inspiratsiooniks tuhandetele inimestele, kelle maakodudes ootavad korda tegemist samasuguses olukorras hooned.

Võitja otsustavad televaatajad telefonihääletusega 12. detsembril eetrisse jõudva finaalsaate ajal. Mida peavad televaatajad olulisemaks: kas otse kaamerate ees tekkinud armastust või südame hääle järgi tehtud otsust?

Tõsielusaate «Armastuse malev» finaal on Kanal 2 eetris esmaspäeval kell 22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles