Nightwishi Aasia turnee lükatakse solisti kiiritusravi tõttu edasi

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Floor Jansen.
Floor Jansen. Foto: Gonzales Photo/Per-Otto Oppi via www.imago-images.de/ Scanpix

Oktoobris teatas Nightwishi solist Floor Jansen, et ta võitleb rinnavähiga. Vahetult peale diagnoosi saamist tehti talle edukas operatsioon. «Mul ei ole enam vähki!» hõiskas Jansen novembris, kuid nüüd peab ta veel kiiritusravi läbima.

Novembris teatas Nightwishi solist Floor Jansen sotsiaalmeedias, et tema vähioperatsioon õnnestus. «Hea uudis! Mul ei ole enam vähki. Operatsiooniga suudeti eemaldada kõik vähi siirded ning see pole mujale edasi levinud. Veebruaris algab veel kiiritusravi, et vähk kindlasti tagasi ei tuleks,» sõnas lauljatar toona.

Rinnavähiga võitleva Floori kiiritusravi tõsteti nüüd aga varasemaks ning seetõttu tuli bändil Aasia turnee edasi lükata.

Hollandist pärit Jansen on Nightwishi kolmas solist. Ta liitus bändiga 2013. aastal. Rinnavähi diagnoosi sai ta tänavu oktoobris ning operatsioon tehti vahetult pärast seda.

Peale lõikust polnud ta tervis küll parimas vormis, kuid Euroopa turneed ta siiski ära jätta ei soovinud. Kontserdid läksid hästi ning naise sõnul andsid need talle pigem jõudu juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles