Beatrice sulges enda Tallinna lokaali ja kolis pealinnast ära: need 14 aastat olid väga meeldejäävad

Elu24
Copy
Beatrice Fenice
Beatrice Fenice Foto: Konstantin Sednev

Modell ja ärinaine Beatrice Fenice on otsustanud enda elu pealinnas kokku pakkida ja kolida Lõuna-Eestisse. «14 aastat Tallinna vanalinnas olid väga ilusad ja meeldejäävad tänu teile,» tänab ta ühismeedias šampanjatoa Mull kliente.

«Kallid Mulli sõbrad!» alustab moelooja ja kodurestorani omanik Beatrice Fenice ühismeediasse tehtud postitust, kus teatab, et sulgeb oma Tallinna vanalinnas asuva šampanjatoa Mull

«14 aastat Tallinna vanalinnas olid väga ilusad ja meeldejäävad tänu teile, Mulli sõpradele!» tänab ta kõiki enda kliente.

Beatrice annab postituses teada, et tänaseks on Mull kolinud Lõuna-Eestisse. «Hetkel veel virtuaalne, kuid alati valmis tulema teie juurde või korraldama toredaid bubble-sündmuseid (mullisündmuseid – toimetus) meie koostööpartnerite juures.»

Juuli lõpus kirjutasime, et viis korda abielus olnud ärinaise süda on taas võetud. Portaalile Naine rääkis Beatrice, et tema elukaaslane Lauri ei ole üldse avaliku elu tegelane ega armasta tähelepanu. «Teda pole kusagil, ta pole midagi endast jaganud. Mees kuldsete kätega,» ütles Beatrice. Kaks kuud pärast tutvumist registreeriti abielu. «Kui tunne on õige, siis mida veel oodata!»

Postituse kommentaariumis on mitmeid südantsoojendavaid kommentaare. «Aitäh Sulle ilusate mälestuste eest,» kirjutab üks Mulli klient. «Suur tänu suurejoonelise küllusliku ilu, maitsete ja elamuste eest!» tänab teinegi.

Kunagine modell Beatrice peab ka omanimelist modelliagentuuri. Tal on lapsed Uma Sofia Grazia, Balthazar Serafim ja Simona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles