KÄED TÖÖD TÄIS ⟩ Briti modelli kleit vajas uhkel moegalal ohtralt tuge

Elu24
Copy
Briti modell Olivia Arben Cannes filmifestivali kleit oli palju vähem nõudlikum kui see, mida ta kuid hiljem moeauhinna galal kandis.
Briti modell Olivia Arben Cannes filmifestivali kleit oli palju vähem nõudlikum kui see, mida ta kuid hiljem moeauhinna galal kandis. Foto: Jm Haedrich/jp Pariente/sipa/Scanpix

Ilu nõuab ohvreid ja vahel tuleb selle nimel pingutada. Seda tõestas Briti modell Olivia Arben, kes ilmus esmaspäeval uhkele moegalale kleidis, mille kandmiseks tuleb ikka kõvasti vaeva näha.

25-aastane Olivia Arben oli üks neist kaunitest naistest, kes võttis esmaspäeval Londonis osa Briti moeauhindade galast. Nagu paljud teisedki oli Olivia valinud õhtuks punase kleidi, kuid erinevalt teistest oli noore modelli kleit palju nõudlikum.

Nimelt ei katnud Olivia kleit dekolteed ja kuna modell otsustas galale minna ilma rinnahoidjata, tuli tal punasel vaibal oma rindu ise katta.

Nõnda olid Olivial punasel vaibal käed tööd täis, sest ta pidi nii poseerima kui ka rindu varjama. 

Briti modell Olivia Arben Londonis toimunud moeauhindade galal.
Briti modell Olivia Arben Londonis toimunud moeauhindade galal. Foto: EPA/Scanpix

Kas Olivia käis niiviisi terve ürituse ringi, sellest pole veel juttu olnud. «Milline õhtu!» on modell galat ühismeedias põgusalt kommenteerinud.

Olivia Arben tegi moeauhindade gala punasel vaibal kõvasti tööd.
Olivia Arben tegi moeauhindade gala punasel vaibal kõvasti tööd. Foto: REUTERS/Scanpix

Küllap leidis modell ülejäänud õhtuks mõne alternatiivi, kuidas oma rindu katta. Vastasel juhul nautis Olivia galat ilma joogi ja söögita, sest selleks tal käsi ei jagunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles