Möödunud pühapäeval oma lauluhäälega saates «Ma näen su häält» televaatajaid võlunud Anna Siitan on pühendanud kümme aastat keskkonnateemadele. Hiljaaegu otsustas suurema osa elust Austrias elanud naine taas kodumaale tulla. «Tunnen tagasi olles, et juured sain jälle alla ja ürgse väe leidsin kuidagi üles,» tunnistab Anna.

Nüüdseks end Tallinnas sisse seadnud Anna tegi 2021. aasta suvel elus kannapöörde. Ta oli elanud 20 aastat Austrias, kuid otsustas pärast lapse sündi taas kodumaale tulla.

«Olin kümneaastane, kui kolisime Viini. See oli selline esialgne plaan, mu ema sai doktorantuuri stipendiumi ja otsustasime pooleks aastaks minna. Siis see natuke venis,» naerab ta. «Ema tuli tagasi 2012. aastal, kui mina ja vend olime enam-vähem iseseisvad. Ta tundis ikka, et kodumaa tõmbab tagasi. Siis olin mina see, kes ültes, et ei tule kunagi tagasi – olin ju terve elu põhimõtteliselt seal elanud, töö ja sõbrad olid kõik seal,» ütleb Anna, kes esines möödunud pühapäeval saates «Ma näen su häält» televaatajate ees Maailmaparandajana.

Kommentaarid
Copy