Mida teha Viljandimaal?

Copy
Foto: Viljandi jäähall

Viljandi jäähall

Viljandi jäähallis jagub uisklejatele nii trenni kui tralli

Viljandis Männimäel asuvas jäähallis saavad kõik soovijad uisurõõme nautida – see on paik, kus kõik Viljandi lapsed uisutama õpivad, kus peetakse hokimatše, iluuisutamise treeninguid, jäädiskosid ning tuuakse jõulude ajal koguni publiku ette kostümeeritud etendus.

Viljandi jäähall on novembrist märtsi lõpuni tegutsev uisuväljak, kus saab kohapeal uiske ja hokivarustust laenutada ning kus iluuisutamise- ja hokitreeningute kõrval jagub alati vaba jääd niisama uisklemiseks. 2006. aastast tegutsevas ning rahvusvahelistele standarditele vastavate mõõtudega katuse ja seintega jääväljakul toimuvad kõigi Viljandi põhikoolide uisutunnid.

Iluuisutamise trenniski käiakse väikestest lastest kuni täiskasvanuteni välja, sest uisutamine on nauditav tegevus – säravad silmad ja punased põsed on garanteeritud.

Ka meelelahutuse peale on mõeldud – Viljandi jäähallis toimub igal laupäeval kella 19-21 jäädisko, kus kõlab mõnus diskomuusika, mille rütmis on hea uisutada ning vilguvad värvilised tuled.

Samuti on uisusõbrad oodatud ajaviiteks hokit mängima. Kui hokitreeningutel on varustus kohustuslik, siis vabas hokis võivad kõik mängima tulla – näiteks pühapäeva hommikuti ja argipäevadelgi. Vaba hoki ajad on kenasti kodulehel kasutusgraafikus välja toodud.

Viljandis tegutseb hokiklubi, mis korraldab hokitreeningud nii lastele, naistele kui meestele, kusjuures Viljandi naiskond osaleb koguni üleriigilistel meistrivõistlustel.

17. detsembril peetakse Viljandi jäähallis jäähoki Eesti meistrivõistlused, kus Viljandi naiskond kohtub Everesti klubiga ning kõik huvilised on oodatud tribüünile kaasa elama. Vahetult enne jõule 22. detsembril kell 18 näeb Viljandi uisuväljakul iluuisutajate ja hokimängijate koostöös sündinud kostümeeritud etendust Lepatriinude jõulud.

Copy
Tagasi üles