Jüri Pootsmann peab terviserikke tõttu kontserdid edasi lükkama: südamest vabandan! (1)

Elu24
Copy
Saate "Tantsud tähtedega" saatejuht Jüri Pootsmann
Saate "Tantsud tähtedega" saatejuht Jüri Pootsmann Foto: TV3

«Need otsused on kõik minu tiimi ja plaadifirmaga kooskõlastatud ning tulid väga raskelt, kuid läbimõeldult,» ütleb muusik Jüri Pootsmann ühismeedias, teatades, et peab selleaastased kontserdid edasi lükkama.

«Mul on teile kurb teadaanne,» sõnab muusik Jüri Pootsmann ühismeedias. «Otsustasin oma värske plaadi «Suveööde unetus» esitluskontserdid Pärnus (07.12) ja Tallinnas (08.12) ning Eleryni, Raheli ja Ingaga toimuma pidanud jõulukontserdid lükata edasi uude aastasse.»

Muusik tunnistab, et kahjuks ütles ta tervis nii üles, et tal pole sel ega järgmisel nädalal võimalik astuda publiku ette täiesti terve ja energilisena. «Need otsused on kõik minu tiimi ja plaadifirmaga kooskõlastatud ning tulid väga raskelt, kuid läbimõeldult. Kõik see tuli väga viimasel hetkel ja tõesti südamest vabandan, aga tunnen, et tervis peab hetkel number üks olema.»

Esitluskontserdid toimuvad nüüd 4. märtsil 2023 Pärnus Wunderbaaris ja 8. märtsil 2023 Tallinnas klubis D3. Jõulukontserdid lükatakse aasta võrra edasi – need toimuvad 16. detsembril 2023 Alexela kontserdimajas ning 21. detsembril 2023 Vanemuise kontserdimajas. Kõik ostetud piletid kehtivad ka järgmise aasta kontsertidel.

«Väga loodan, et mõistate, ja kohtume juba uuel aastal! Püsige terved!» sõnab laulja lõpetuseks.

Foto: Kuvatõmmis Instagram
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles