Mida teha Saaremaal?

Grand Rose Spa
Copy
Foto: Valmar Voolaid/ Visit Saaremaa

Grand Rose Spa

Muinasjutulises Kuressaares tervitab külastajaid romantiline Grand Rose SPA

Kehas tekib mõnus surin, kui peatute mõne päeva Kuressaare Grand Rose SPA armsas butiikhotellis, kus mõnusalt saunatada ja puhata võimalik!

Kuressaare nukulik vanalinnamiljöö lausa õhkab romantikat ning samas käeulatuses peatänaval paikneb ka Grand Rose spaahotell. Teie hinges tärkab talvemuinasjutt: jalutuskäigu kaugusel on meri ja piiskopilinnus, vanalinna peatänav on alati armas ja pühade puhul ehitud, spaa kõrval väljakul leiab kohvikuid, linnakese uhke jõulukuuse, naabertänavatelt kirikud ja muuseumid. Grand Rose Spaahotelli numbritoadki väärivad avastamist, sest igaüks neist, on veidi omanäoline. Butiikhotelli tiitlit kantakse rõõmuga, sest personali seas on töötajaid, kes töötanud seal lausa avamisest saadik – selle nakkava soojusega hoitakse nii kolleege kui külalisi.

Spaahotell on tuntud just oma tõeliselt lõõgastava saunakeskuse poolest. Seitse eristiilis sauna ning helesinine spaabassein pakuvad ühtesid saare parimaid saunaelamusi. Kiirematel on võimalik osaleda ülipopulaarses Sauna Jooga treeningus, mis just Grand Rose SPA saunakeskuses toimub. Grand Rose SPA on võitnud südameid ka oma läbimõeldud planeeringu tõttu – nimelt asuvad saunad, spaa-baar ja hoolitsustetoad mugavalt teineteise vahetus läheduses, tänu millele saad lõõgastavaks massaažiks valmistuda kasvõi jaapanivannis värskelt pressitud apelsinimahla nautides.

Grand Rose spaahotelli restorani Rose road valmivad suure südamega kohalikust toorainest. Restorani peakokk German Macharashvili on kusjuures võitnud Aasta Kokk 2022 võistlusel auväärse teise koha, mis tähendab, et tema loominguga peab lausa tutvuma tulema. Lisaks on hotelli restoran juba mitu aastat auhinnatud White Guide tiitliga.

Kes soovib jõulud veeta sel aastal ajaloolises Kuressaares õdusa butiikhotelli restoranis einestades ja saunakeskuse võlusid nautides, peab olema kiire. Pühad on aasta mõnusaim aeg perega kvaliteetaja veetmiseks, mistõttu broneeri pühadepuhkus ette aegsasti.

Grand Rose SPA on koht, kuhu tullakse nautime tõelist puhkust!

Copy
Tagasi üles