FOTOD JA PARDAKAAMERA VIDEO ⟩ Imavere lähedal üle katuse rullunud väikebussi juht: hukkunu oleks võinud vabalt ka mina olla (3)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Õnnetusse sattunud auto Tallinna-Tartu maanteel.
Õnnetusse sattunud auto Tallinna-Tartu maanteel. Foto: Erakogu

Möödunud pühapäeval juhtus Tallinna-Tartu maanteel lühikese aja jooksul neli avariid. Üle katuse rullunud ja teeservas maandunud väikebussi juht pääses õnneks vaid kergemate vigastustega. «Aga see hukkunu oleks võinud vabalt ka mina olla,» ütleb ta 15 minutit hiljem juhtunud õnnetuse kohta, milles kaotas elu 28-aastane naine.

«Järsku viskas tagaosa ette ja auto läks külglibisemisesse. Teha polnud enam midagi. Jõudsin vaid mõelda, et õnneks on turvavöö peal. Maandusin kraavis ja käisin kaks korda üle katuse,» räägib pühapäeval Tallinna-Tartu maanteel õnnetusse sattunud väikebussi juht, kuidas ta teekraavi maandus.

«Seest ma ei jaksanud ust ise lahti lükata, helistasin häirekeskusesse ja ütlesin, et olen autos kinni. Õnneks jäid möödujad kohe seisma, uks tõmmati lahti ning sain autost välja,» kirjeldab ta enda päästmist. «Üks meesterahvas andis mulle teki ja üks naine lubas mul kuni abi saabumiseni enda autos soojas olla,» ütleb ta ja lisab, et on abi eest väga tänulik.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles