BLOGI ⟩ «Vaata, Grete, et sa ise nüüd midagi pekki ei keera!» Häälesaate hooajale pani punkti flirdielemendiga lõpuduett

Copy

Olime sel pühapäeval taas telemängu «Ma näen su häält» lainel ning tõime saate melu teieni otseblogi vahendusel. Teesklejaid asus lauljate seast elimineerima ema ja tütre tandem Tallinnast.

Saate «Ma näen su häält» selle hooaja viimases osas särasid nii andekad tundmatud, sõnaosavad nõunikud kui ka särtsakad arvajad.

Teesklejaid asus lauljate seast elimineerima ema ja tütre tandem Tallinnast. Juuksurite koolitamisega leiba teeniv ema Kadri rääkis, et telemäng on äärmiselt põnev ning pakkunud pinget ja kaasaelamise rõõmu terve aasta jooksul. Selgub, et seekordne arvajapaar auhinnaraha jahtima ei tulnud. «Võiduraha oleks ainult boonuseks,» ütles Kadri. Tütar Alexandra lisas, et saatesse kandideerimiseks andis indu pühapäevase telesõu ühisvaatamine. 

Külalisnõunikuna pani end sel korral proovile andekas laulja ja saatejuht Grete Paia.

Saates oli seitse karakterit, kellest osa oskas laulda, osa mitte. Vaatajaid asusid naerutama ja üllatama Jooksja, Maailmapäästja, Kaalulangetaja, Hiphoppar, Kulturist, Lektorihärra ja Püstolreporter.

Tagasi üles