SUUR SUHTEKROONIKA ⟩ Cristiano Ronaldo: 15 armastuslugu jalgpallilegendist

Cristiano Ronaldo on rohkem kui ühe naise unistuste mees, mis tähendab, et sportlase armastuse ja südamevalu nimekiri on üsna pikk. Irina Shayk/Kim Kardashian/Georgina Rodriguez Foto: Elu24 kollaaž
Copy

Kim Kardashian, Irina Shayk, Paris Hilton ja hulk kauneid modelle. Jalgpallistaar Cristiano Ronaldo on aastate jooksul õnne proovinud erinevate naistega. Kas nüüd on ta lõpuks õnne leidnud? 

Kes suudaks talle vastu panna, olles ilus, miljonär ja omades üht kõige kindlamat karjääri profijalgpallis? Cristiano Ronaldo on rohkem kui ühe naise unistuste mees, mis tähendab, et sportlase armastuse ja südamevalu nimekiri on üsna pikk. Kogu oma karjääri jooksul on Cristianost saanud tõeline südametemurdja. Instantly Modern artiklis näidatakse naisi, kes suutsid mehe südame vallutada ning tema ellu jälje jätta. 

Kas kujutate ette, et Cristiano Ronaldo on ebaatraktiivne ja vaene? No ei pea palju ette kujutama — jalgpalluri lapsepõlv oli selline. Cristiano sündis ühes Madeira vaeseimas rajoonis ja tema perel oli vaevu ellujäämiseks piisavalt vahendeid.

Sportlane magas oma kolme vennaga väga väikeses toas, sest majas, kus ta elas, polnud enam ruumi. Õnneks hakkas ta väiksest poisist peale jalgpalli mängima – spordiala, mis viis ta kaugele... väga kaugele.

Kui jälgite Cristiano Ronaldo elu tema suhtlusvõrgustike kaudu, olete ilmselt märganud, et tal on oma emaga üsna lähedane suhe. Ent paar aastat tagasi tegi proua Maria Dolores ülestunnistuse, mis vapustas kogu maailma.

Sportlase ema tunnistas, et rasedusest teada saades kavatses ta raseduse katkestada, sest tema pere majanduslik olukord oli väga kehv. Naine kartis, et neljanda lapse lisandumine muudab elu veelgi raskemaks. 

Cristiano Ronaldo esimene kokkupuude jalgpalliga leidis aset, kui sportlane oli kolmeaastane. Kui ta sai seitsmeaastaseks, hakkas ta mängima noorteklubides. Ta hakkas meeskonnakaaslaste seas silma paistma ja üheksa-aastaseks saades olid Madeira spordiklubi ja rahvaspordiklubi temaga lepingu sõlmimisest huvitatud.

Just sel hetkel mõistsid nii väike Cristiano kui ka tema pere, et sport on tema tee, mida järgida.

Karina Ferro

Pole kinnitatud, et Cristiano Ronaldol oli Karina Ferroga ametlikult koos, kuid paljud ütlevad, et nad olid omavahel seotud. Karina Ferro on kaunis Portugali modell, kes kohtus Cristianoga, kui ta oli üsna tundmatu. 

Ilmselt juhtus nende kahe lühiajaline suhe aastal 2002. Karina ise aga ütleb, et oli Cristianoga koos kaks aastat, kui too Sportingus mängis. Siiski polnud suhe midagi kindlat ega tõsist, mistõttu mindi lahku.

Jordana Jardel

Lissabonis mängides oli Cristiano armunud Jordana Jardeli, meeskonnakaaslase Mario Jardeli õesse. Brasiiliast pärit tüdruk töötas Euroopas modellina ja oli Cristianoga seotud aastatel 2002–2003.

Paari suhte kohta pole palju teada, küll aga oli Jordana sportlase esimene ametlik tüdruksõber. Kui Cristiano Manchester Unitedis mängima hakkas, siis tema suhe Jordana Jardeliga hakkas järk-järgult jahenema. Oli ilmselge, et jalgpallur pidi rohkem aega veetma Inglismaal ning sattus harva Portugali ning nad ei näinud teineteist enam nii tihti. Nende suhe lõppes 2003. aastal ilma igasuguse draamata ning lahku mindi sõpradena. 

Merche Romero

2005. aastal avas sportlane taas oma südame ühele modellile – Merche Romerole. Nende suhe kestis päris pikalt ning kurameeriti pea kaks aastat. Septembris 2006 aga jooksis suhe karile. Merche tunnistas ühes intervjuus, et mõlema kiire elutempo tõttu otsustati vastu võtta raske otsus ja oma eludega eraldi edasi minna.

Naine kinnitas, et lahku mindi sõbralikult ja tal on Cristianost vaid head mälestused –modell lisas, et jalgpallur oli üks tema kõige kuumemaid voodikogemusi.

Maria Sharapova

Cristiano and tennisestaar Maria Sharapova kohtusid tänu ühistele tuttavatele. Nad said sõpradeks, mida ajakirjandus hakkas peagi tõlgendama võimaliku armusuhtena. Tänase päevani pole tegelikult teada, kas tegelikult lisaks sõprusele seal midagi romantilist ka oli, kuid Cristiano ja Maria saavad tänaseni väga hästi läbi ning kumbki pole kuuldusi oma väidetavast armastusest eitanud ega kinnitanud.

Maria Sharapova
Maria Sharapova Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Bipasha Basu

Ronaldo järgmine suhe, mis ka kuulujuttude tasandilt edasi liikus ja tõepoolest kinnitatud sai, oli India juurtega näitlejannaga Bipasha Basuga 2007. aastal. Nad kohtusid seltskondlikul üritusel ning kohe süttis ka kireleek.

Asja tegi skandaalseks see, et Bipasha oli tol hetkel veel koos teise mehega, kui ta tabati Christianoga kudrutamast.

Kuigi ajakirjandusele pakkus palju kõneainet asjaolu, et jalgpallistaar võiks olla armuskandaali keskmes, jäi põnevus üürikeseks, sest paar oli koos vaid paar nädalat.  

Gemma Atkinson

Mõne nädala pärast hakkas jalgpallur käima näitlejanna Gemma Atkinsoniga. Gemma on ainus briti naine, kellega Ronaldo oli romantiliselt seotud sel ajal, mil ta Manchester Unitedi meeskonnas mängis. Nende suhe kestis neli kuud.

Gemma Atkinson
Gemma Atkinson Foto: TOLGA AKMEN/AFP/Scanpix

Mirella Grisales

Järgmisena otsis Ronaldo õnne Lõuna-Ameerikast ning oli suhtes Columbia modelli Mirella Grisalesiga. Romanss kestis paar kuud, kuid lahku mindi sõpradena. 

Ühes intervjuus ütles Mirella, et asjaolu, et tegu oli kaugsuhtega, oli lahkumineku peamine põhjus.

Nereida Gallardo

Mõni aeg pärast Mirellat otsustas Ronaldo proovida õnne hispaania modelli Nereidaga. See oli 2008. aastal. Neid nähti tihti romantiliselt restoranides einestamas ning väljas lõbutsemas. Tundus, et suhtes on kõik hästi, kuid levisid kuulujutud, et Nereida armukadedus tekitab suhtes probleeme.

Nagu ka eelnevad armuleegid, kustus ka see paari kuuga. Kuigi jalgpallur ei rääkinud hiljem suhtest, pajatas modell, et Cristiano suhtumine oli lahkumineku põhiline põhjus ning ütles, et jalgpallur oli loll ja edev.

Paris Hilton

2009. aastal märgati staare erapeol USA-s ning täheldati, kuidas neil jätkus silmi vaid teineteisele.

Kim Kardashian

Tekkis armukolmnurk, kui mängu sekkus Parise sõbranna Kim Kardashian, kes kohtus jalgpalluriga ühel üritusel Los Angeleses. Tõmme oli tugev, sest mõne nädala pärast lendas Kim Madridi, et jalgpallurit veidi lähemalt tundma õppida.

Väidetavalt oli mõlemal huvi luua suhe, kuid nende töögraafikud ja vahemaa olid probleemiks. Ehkki mõlemal oli huvi, ilmus järsku areenile ei keegi muu kui räppar Kanye West, kellega Kim hoopis kurameerima hakkas ning jättis Ronaldo tahaplaanile. 

Me teame, kuidas see lugu lõppes. Mõni aasta hiljem, 2013. aastal, sai Kim Kanyega esimese lapse ning abiellus temaga 2014. aastal.

Üksikvanem?

2009. aastal sai Ronaldost Real Madridi mängija, Ronaldo nautis ühte oma karjääri kõrghetke. Tema pereeluski toimusid aga muutused, sest 2010. aastal teatas jalgpallur ootamatul viisil oma esimese poja Cristiano Ronaldo juuniori sünnist, mis šokeeris kogu maailma.

Kuna tal polnud stabiilset elukaaslast, otsustas ta esimese lapse saamiseks kasutada surrogaatema.

Irina Shayk

Mõni aeg pärast poja sündi teatas Ronaldo, et on suhtes vene modelli Irina Shaykiga. Avalikkus eeldas, et peagi on oodata suurejoonelist pulmapidu, sest Irina sobis suurepäraselt ka emarolli. 

Shayk ja Ronaldo 2013. aastal
Shayk ja Ronaldo 2013. aastal Foto: Walter Bieri/AP/Scanpix

Kuigi Irina ja Ronaldo olid väga armunud, oli üks inimene selle liidu vastu. Ronaldo emal polnud nimelt Irinaga väga head suhted ning väidetavalt oli Irina olnud Ronaldo ja tema ema vaheline tüliõun rohkem kui ühel korral.

Irina ja Cristiano suhe lõppes 2015. aastal. Ehkki jalgpallur ei rääkinud avalikult hiljem suhte detailidest, avas modell suu ning sõnas, et suhe Ronaldoga oli raske ja mees pettis teda rohkem kui ühel korral. 

Lucia Villalon

Pärast pikaajalisest suhte lõppemist otsis Ronaldo lohutust ning leidis end spordiajakirjaniku Lucia käte vahelt. Vähemalt nii arvas avalikkus, kuid Lucia sõnul oli tegu kõigest sõprusega.

Alessia Tedeschi

Mõni aeg hiljem sahistati, et jalgpallur on leidnud uue südamedaami ning selleks on modell Alessa Tedeschi. Neid kahte nähti Itaalias koos puhkamas ja oli ilmselge, et nende vahel oli enamat kui lihtsalt sõprus.

Desiré Cordero

Ehkki Ronaldo oli õnne proovinud mitmete modellidega, polnud ta kordagi miilustanud missiga. See viga sai parandatud, kui ta mõnda aega Miss Hispaania 2014 võitjaga kudrutas. Erinevad ajakirjad hakkasid rääkima, et Cristianol oli temaga juba kindel suhe. Tundub, et see polnud nii tõsi.

Georgina tuli, et jääda

Tundub, et 2016. aastal leidiski jalgpallur tõelise armastuse. Ta kohtus Georgina Rodriguezega, Argentiinas sündinud modelliga.

2017. aasta juunis teatas jalgpallistaar kaksikute Eva and Mateo sünnist, samamoodi nagu esiklapse puhul surrogaatema abil.

Avalikkus oli segaduses, kui sama aasta sügisel teatasid Georgina ja Cristiano veel ühe lapse sünnist. Pisitütre sünnitas Georgina. Kõik näis viitavat sellele, et jalgpallur oli surrogaatemaduse protsessi juba enne Argentina modelliga suhte alustamist planeerinud. 

2018. aasta tõi veelgi muutuseid, sest Ronaldo lahkus Real Madridist ning alustas mängimist Juventuse ridades.

Tänaseks on Georginast saanud tõeline staar ning temast on vändatud suisa Netflixi sari «I Am Georgina».

Möödunud aasta oktoobris teatas paar, et saavad kaksikute vanemateks. «On rõõm teatada, et ootame kaksikuid. Meie südamed on täis armastust – me ei jõua ära oodata, millal teiega kohtume,» kirjutas 36-aastane Ronaldo Instagramis. Paraku suri üks laps sünnitusel.

«Pisipoeg, sa oled meie ingel! Armastame sind igavesti,» jagas Cristiano Ronaldo südantlõhestavat teadet oma Instagrami kontol aprillis.

«See on kõige kohutavam valu, mida üks lapsevanem saab tunda,» teatas Ronaldo ja lisab, et ainult sündinud tüdruk annab neile jõudu ja lootust selle olukorraga toime tulla.

Ehkki Ronaldo perekonda on tabanud lapse kaotusega suur traagika, siis tundub, et Georgina on tulnud selleks, et jääda ning naisteotsingud on lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles