PEENED JÕULUD Kim Kardashian äratab detsembris oma lapsi eriti ülespuhutud moel

Elu24
Copy
Tõsielustaar ja ärinaine Kim Kardashian.
Tõsielustaar ja ärinaine Kim Kardashian. Foto: AP/Scanpix

Pole kahtlustki, et tõsielustaar Kim Kardashian oskab raha kulutada. Tema viimane tähelepanuväärne kulutus on uhke «äratuskell», mille Kim oma lastele terveks kuuks tellis. Fännide arvates on Kim sellega veidi liiale läinud.

Paljude suureks rõõmuks on detsember lõpuks alanud ja see tähendab, et jõulud ei ole enam kaugel! Pühademeeleolu on hakanud tuppa tooma kõik, sealhulgas staarid.

Ka tõsielustaar ja ärinaine Kim Kardashian ootab saabuvaid pühi ja jagas ühismeedias juba 1. detsembril erilist kingitust, mille ta oma lastele terveks kuuks kinkis, vahendab Daily Mail.

«Phil the Keys tuleb igal hommikul minu lapsi äratama, mängides neile klaveril jõululaule,» avaldas Kim ja lisas: «Ajal, kui hommikuti on väga kiire, et nende väikeseid hingi rahustada.»

Ta jagas ka klippi, kus Phil the Keys ehk Philip Cornish tema elutoas klaverit mängib. Cornish on muusikaprodutsent, laulukirjutaja ja pianist, kes on võitnud ka Grammy auhindu. Ta on koostööd teinud selliste artistidega nagu Kanye West, Demi Lovato, Usher jpt.

Paljude arvates on Kim läinud üle piiri. Need, kes olid tõsielustaari tegemistega juba varem kursis, peaksid mäletama, et täpselt sama «äratuskell» oli ta lastel ka 2021. aasta detsembris.

Alles selle nädala alguses jõudis Kim oma eksabikaasa Kanye Westiga nende lahutuse üksikasjades kokkuleppele. Kanye peab Kimile maksma iga kuu lastetoetust summas 200 000 dollarit.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles