«Kunagi sai pättust tehtud ja liikus edasi.» Skandaalne Oskar Süvari viis lõpuni 10 aastat tagasi alustatu (1)

Elu24
Copy
Oskar Süvari.
Oskar Süvari. Foto: Konstantin Sednev

Tõsielusaates «Rannamaja» tuntuks saanud Oskar Süvari on viimaks lõpuni viinud selle, millega ta kümme aastat tagasi algust tegi – ta sai juhiload!

Suures koguses narkootilise aine käitlemise eest vanglakaristust kandnud tõsielustaar Oskar Süvari on viimaks saanud endale juhiload, mida ta hakkas tegema aastaid tagasi.

«Sain täna siis lõpuks juhiload kätte ja ma ei suuda seda kuidagi aduda. Kümme aastat tagasi hakkasin tegema ja siin pättust tehtud, lubadeta sõidetud jne, seega lükkus edasi. Nüüd siis olemas,» rõõmustas Süvari Twitteris.

Tõsielustaar tunnistas Elu24-le, et lisaks pättustele lükkus juhilubade tegemine edasi veel ühel põhjusel. «Vahepeal kadus mul sootuks huvi ära, kuna ma ei tundnud, et ma üldse vajan neid. Nüüd paistab, et tegelikult on ikkagi vaja, ja seega otsustasin juhiload ikkagi ära teha.»

Kõige raskemaks pidas ta juhilubade tegemisel endas selle «algaja» mentaliteedi leidmist. «Libedasõidul näiteks oli mul kui teatud kogemusega juhil loomuvastane sõita suure kiirusega järsku libedasse kurvi,» selgitas Süvari.

Kogu protsess venis ka lubadeta sõidu tõttu. «Selle eest saab aasta aega maanteeametist keelu,» põhjendas Süvari.

Praegu tõsielustaaril enda autot ei ole. «Mul ei ole seda tuhinat peal, nagu uutel juhtidel tavaliselt on, kus tahad ukselt ukseni autoga sõita. Ma olen piisavalt juba sõitnud, et pigem lähenen asjale realistlikult.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles