50 EUROT KADUS KUI TINA TUHKA ⟩ Ahastuses üksikema väidetavast sularahaautomaadi veast: iga sent on tähtis, sest mul on vaja arved ära maksta (4)

Chrislin Metsanurm
Copy
Swedbank.
Swedbank. Foto: Ints Kalnins/Kai Pfaffenbach/Scanpix

«Olin šokiseisundis ja nutt oli kurgus, läksin kohe kõrval asuvasse pangakontorisse asja selgitama ja tegin taotluse selle tehingu kontrolliks,» räägib emotsionaalselt üksikema, kes kaotas väidetavalt sularahaautomaadi vea tõttu arvete tasumiseks mõeldud raha.

Tallinnas elavat üksikema Mariat (nimi muudetud, toimetusele teada) valdas šokk ja ahastus, kui teda oli tabanud Swedbanki sularahaautomaadi juures ootamatu üllatus. «Panin Magistrali keskuses asuvasse sularahaautomaati kolm 50-eurost ja ühe 10-eurose rahatähe, kuid aparaat luges kokku 110 eurot,» räägib üksikema, pisar silmis. Ta lisab, et see oli koduse mudilase toetus, millega ta plaanis uue kuu arved tasuda.

Esmalt võttis Maria raha välja Balti jaamas. Tema sõnutsi andis automaat talle kolm 50-eurost, mille ta samal päeval koos 10-eurosega Magistrali keskuse sularahaautomaati pani. «Nii kui automaat suu sulges, siis nägin, et olin juba jah-nuppu jõudnud vajutada... nii ma oma rahast ilma jäin, sest ekraanil oli näha, et automaat oli lugenud 110 eurot,» meenutab Maria. «Olin šokiseisundis ja nutt oli kurgus, läksin kohe kõrval asuvasse pangakontorisse asja selgitama ja tegin taotluse tehingu kontrolliks.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles