Kui Olla, siis täiesti eriline!

Copy
Foto: OLLA Ehe OÜ

Jõulud ei pea olema ainult lühikesed pühad detsembri lõpus. Jõulud on mõtteviis ja elustiil kogu talvise aja , leiab ka Olla looja Imbi. Olla lugu sai alguse kõige südamlikumast soovist – kingitusest emale. Sealt edasi innustas Imbit mõte, et kõigil võiks olla võimalus kaasas kanda ja meeles hoida tähenduslikke, inspireerivaid ja motiveerivaid sõnumeid.

Olla sõnumiga ehete loojat on kannustatud soovist pakkuda maailmale midagi ilusat ja rõõmustavat. Oma sõnul on tabas teda ettevõtte loomisel teadmine ja usk, et see ongi see miski, mida ta otsinud on. Tänaseks on tiivustavaid ja hingestatud sõnumitega ehteid juba tuhandetel eestlastel ja see teekond jätkub.

Hea sõna jõud on suur

Kui tihti meenub midagi ilusat, mis keegi meile öelnud on? Südamlikku sõnumit võruna käe ümber või ketina kaelas kandes hoiame häid sõnu enda juures ja märkame neid sagedamini Alati ei pea sõnad ka kelleltki teiselt tulema. Millised me inimestena oleme on selges seoses sellega, millised me ise usume ennast olevat. Soovist olla siiras, särav ja eriline saab ajapikku reaalsus kui me ise usume endid selliseks olevat.

Kirjanik Lauri Räpp’iga koostöös loodud erikollektsioonist leiab autori teosest “Lihtsate asjade tähtsus” ammutatud seitse tähenduslikku sõnumit, mis on leidnud oma tee Olla signatuurehetel – käevõrudel ja kaelakeedel.

Kas keegi su lähedane peaks teadma, et ta on sinu jaoks “täiesti eriline”? Kas pead oluliseks aeg-ajalt meelde tuletada “lihtsate asjade tähtsust” või seda, et “ilu on elus eneses”? Need ja kümned teised sõnumid on hoolega valmistatud kaunitel ehetel valmis väärilisteks omanikeks, keda aastateks inspireerima jääda.

Pimedal ajal kui killuke valgust

Pimedal ajal kulub meile kõigile ära midagi rõõmsat ja ilusat – hea sõna jõudu jäägitult uskuv Olla bränd just sellisel missioonil ongi. “Kui sa igapäevaselt natuke rohkem iseennast, oma tööd ja lähedasi armastad, kui sa igapäevaselt natuke rohkem naeratad ja unistad, siis hakkavadki suured asjad juhtuma, unistused täituma,” on Imbi veendunud.

Copy
Tagasi üles