LÕPUKS OMETI ⟩ Ansambel Põhja-Tallinn andis üle viie aasta välja uue albumi!

Elu24
Copy
Põhja-Tallinn
Põhja-Tallinn Foto: Pressimaterjal

Ansambel Põhja-Tallinn tegi fännidele ootamatu kingituse ja andis juubeli puhul välja ahjusooja kauamängiva «C'est La Vie», kus teiste seas löövad kaasa Genka, AG ja Toomas Lunge.

Ansambel Põhja-Tallinn lasi viimase albumi välja 2017. aasta lõpus. Elu24 uuris, miks läks bändil nii kaua aega, et uus album avaldada.

«Kui tuli plaan uuesti hakata albumit koostama, tuli koroona vahele,» selgitab bändi liige Jaanus Saks, miks plaadi ilmumine venis.

«Koroonaaja üks suuremaid miinuseid oli see, et meie stuudio rent tõusis reaalselt 200 protsenti võrreldes varasemaga. Muusikud aga enam nii tihti salvestamas ei käinud, kuna esinemisi ei olnud.» Nii hakkasidki nad lõpuks stuudioruume välja rentima eriüritusteks, et ots otsaga kokku tulla.

«Meie jaoks võib-olla koroona kõige hullem aeg ei olnudki – saime lõpuks võtta aega iseendale. Olime aastaid ja aastaid järjest kütnud ilma pausideta, võtmata aega endale ja oma peredele,» nendib Jaanus.

«Positiivne pool asja juures oli muidugi see, et saime sahtlisse kirjutada uusi lugusid ning juubeli puhul otsustasime, et võiks välja anda ka ikkagi uue albumi,» jagab Jaanus rõõmsalt.

Põnevust jagub bändil veelgi. Lähipäevil annab ansambel teada uutest esinejatest, kes astuvad nendega koos lavale 28. aprillil toimuval kontserdil Saku suurhallis. Muusikute sõnutsi peaks kontsert tulema vägev!

«Me veel kõike välja lobiseda ei taha, aga ühes Põhja-Tallinnaga astuvad üles kaks väga ägedat bändi ning lisaks saab näha armastatud külalisartiste. On kindlasti, mida oodata,» lausub bändi mänedžer Marjen Võsujalg.

Põhja-Tallinna koosseisu kuuluvad: Maia Vahtramäe, Risto Vürst, Jaanus Saks, Kenneth Rüütli, Robert Loigom, Keith Mutvei ja Rauno Murakas.

Varem on bänd andnud välja neli albumit: «Alati olemas» (2017), «Regeneratsioon» (2015), «Maailm meid saadab» (2013) ning «Per Aspera Ad Astra» (2012). Viimane neist osutus äärmiselt menukaks ning Põhja-Tallinn jõudis selle lugudega rahva südamesse. Samuti viis album bändi esimest korda muusikamaastiku tippu.

Kuula uut albumit SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles