«Inimesed ei ole mõeldud sellise valu kogemiseks.» Kantrilaulja suri mõni tund pärast abiellumist

Elu24
Copy

USA kantrilaulja Jake Flint abiellus nädalalõpul kallimaga. Rõõmu täis nädalavahetus lõppes aga Flinti perele ja värskele kaasale kurvalt. Mõni tund pärast pulmi 37-aastane kantrilaulja suri.

Oklahoma osariigis tegutsenud ameeriklane Jake Flint oli kantrilaulja, kes oli oma muusikaga teeninud vähemalt 3000 fänni ja kelle lugusid on Youtube'is kuulatud kümneid tuhandeid kordi. Möödunud nädalavahetusel 37-aastane kantrilaulja abiellus, kuid õnnelik sündmus sai kurva lõpu.

Mõni tund pärast abiellumist suri Flint une pealt, vahendab Page Six. Muusiku surma põhjust ei ole avaldatud.

«Jake Flint oli Oklahoma Red Dirti muusikamaastiku suursaadik. Ta oli viljakas laulukirjutaja, artist ja nõutud esineja kogu Ameerika Ühendriikide Kesk-Läänes ja edelaosa osariikides. Tema headuse ja inimlikkuse tunnistuseks oli tema väsimatu toetus teistele artistidele, ta oli alati valmis ulatama abikäe kellelegi, kes seda vajas,» kirjeldas Flinti esindaja varalahkunud artisti.

«Peaksime koos vaatama pulmafotosid, selle asemel valin riideid, milles abikaasat matta,» kirjutas ootamatult leseks jäänud Brenda ühismeedias. «Inimesed ei ole mõeldud sellise valu kogemiseks. Mu süda on kadunud ja ma lihtsalt vajan, et ta tuleks tagasi. Ma ei talu rohkem. Vajan teda siin.»

Lisaks kallimale oli Brenda muusiku mänedžer. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles