Mida teha Hiiumaal?

Laternamatkad
Copy
Foto: Laternamatkad.ee

Laternamatkad.ee

Kärdla salapära avaneb laternate valgel

Laternamatkad.ee viib huvilised põnevale ekskursioonile, pakkudes tervislikku ja meeleolukat liikumist looduses ning imekaunist vaatemängu.

Matkade käigus juhatatakse huvilised ja omanäolistesse paikadesse, kuhu enamik inimesi tavaliselt ise ei satu. Kauni visuaalse efekti ja ajastutruu minevikku rändamise tunde tekitavad valgusallikana kasutatavad vanaaegsed Feuerhand õlilaternad.

Matkad on jõukohased jalutuskäigud kõigile liikuda armastavatele inimestele - saab tervislikult liikuda ning kuulata samal ajal giidi vahendusel huvitavaid fakte külastatavate paikade ajaloost ning kujunemisest.

Talv on imeline aeg matkamiseks ning mis oleks vahvam kui matkata idüllilisel Hiiumaal Kärdlas! Laternamatkad.ee Kärdla Laternamatk algab 7. jaanuaril kell 16 Rannapaargu kohviku õuel ning samas paigas ka matk lõpetatakse.

Laternamatkad.ee korraldab erinevatel aastaaegadel privaatmatku suurematele ja väiksematele igas eas seltskondadele ning gruppidele. Matkakalendriga saab tutvuda ning pileteid saab soetada www.laternamatkad.ee.

Samuti tasub silm peal hoida Laternamatkad.ee tegemistel Instagramis ja Facebookis, sest sealt leiab põnevaid fakte ning vahvaid auhinnamänge.

Copy
Tagasi üles