Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Kingispikker - mida kinkida kõige ulakamatele?

Ulakas Kaunitar
Copy
Foto: Shutterstock

Esimene advent on möödas ning päkapikud on taas liikvel, otsides enne hommikutunde akna peal olevat sussi, et sinna sisse tublidele midagi head pista. Mida aga teha siis, kui kodus on hoopiski mõni ulakas, kellele võiks samuti midagi toredat jagada?

Ulaka Kaunitari e-poest leiab suure valiku pisikesi kingitusi, mis mahuvad täpselt sussi sisse. Prosecco maitselised kummikommid ja kliitoripalsam toovad naeratuse näole juba hommikul, erinevate maitsetega vibreeriv geel on mõnus vedel vibraator, millega saab mõnu tekitada mitmel viisil -sobib nii vahekorraks, suudlusteks, oraalseksiks kui ka “käsitööks”.

Kui aga nende jõulude suurim peavalu on kallimale kingituse tegemine ja ideid ei ole ära heida pead norgu. Huvitava ja kasuliku jõulukingituse jaoks ei ole sageli vaja mitte palju nuputamist, vaid hoopis häid soovitusi!

ELAMUSED

Seksikate elamuskingituste tegemine on aina rohkem populaarsust koguv ning variante mida kinkida on palju, olgu selleks näiteks äpiga meeste masturbaator, mille saab lisaks panna heli järgi vibreerima või naistele mõeldud Lelo Sila stimuleerija - mõlemad kindlustavad võimsaid orgasmilisi elamusi.

FANTAASIA

Tee kallimale eriline jõulukink täites armsama erootilised fantaasiad. Abiks tulevad seksikad kehasukad ning kostüümid. Vürtsi lisab Puldiga vibraator ja Boners vibraator, mis sobivad kingituseks neile, kes soovivad vahelduseks anda kogu kontrolli enda kallimale.

KINKEKOMPLEKTID

Kingituste osas on nobrainer kindlasti Love Boxxx, see on paaridele mõeldud kastikene, kus sees on kõik vajalik üheskoos katsetamiseks ja mõnusaks nautimiseks. HighOnLove bestsellerite komplekt sobib hästi kingiks neile, kes armastavad mõnusat massaaži ja eelmängu. Samuti ei saa üle ega umber Naughty and Nice advendikalendrist mis on ideaalne neile, kelle jõulu ootusärevus on väga suur. First Love Sexperience sobib hästi näiteks sõbrannale, kes ei ole veel sinapeal seksleludega.

Soovides veel ulakaid ideid heida pilk Ulaka Kaunitari blogisse või mine kohapeale Roosikrantsi 16, Tallinn. Kes on aga väga hädas ning soovib kingitusi nii kiiresti kui võimalik leiab Ulaka Kaunitari tootevaliku ka Wolt rakendusest.

Ulakat avastamist!

Copy
Tagasi üles