Katari MMi turvamehed käskisid Briti jalgpallifännil end alasti võtta

Inna-Katrin Hein
Copy
Inglise jalgpallifännid 25. novembril 2022 Kataris Dohas Al Bayti staadionil vaatamas Inglismaa ja USA MMi kohtumist, mis lõppes viigiga 0:0
Inglise jalgpallifännid 25. novembril 2022 Kataris Dohas Al Bayti staadionil vaatamas Inglismaa ja USA MMi kohtumist, mis lõppes viigiga 0:0 Foto: Hasan Bratic/SIPA/Scanpix

Briti meedia teatel pidi inglasest fänn Anthony Johnson Kataris toimuvatel jalgpalli maailmameistrivõistlustel turvakontrolli käigus end täiesti alasti koorima.

Briti inews.co.uk andmetel on Johnson Kataris Inglismaa koondise ametliku toetajate reisigrupiga. Ta peatati Hollandi ja Katari matši turvakontrollis, kuna kandis vikerkaarevärvides T-särki, mis on üks Inglismaa ametlik fännitoode.

Juba varem on MMil olnud arvukalt olukordi, kus toetajate pääsemist staadionile on vikerkaarevärviliste aksessuaaride ja riietuse tõttu takistatud. Rahvusvaheline jalgpalliliit (FIFA) teatas, et vikerkaarevärvid lubatakse alates teisest mänguvoorust. Sama sõnumit kinnitas Katari MMi juht Hassan Al Thawadi 28. novembril spordiraadiojaamale TalkSport antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles