PINNUKS SILMAS ⟩ Tüütu külakoer ahistab lapsevankriga jalutajat. Loomaomanik: ta ei ole kedagi veel rünnanud (3)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Ilma peremeheta ringi uitav külakoer naabrite aias.
Ilma peremeheta ringi uitav külakoer naabrite aias. Foto: Erakogu

«Ma ikka väga kartsin, kui ta seekord tuli,» ütleb Heveli tüütu külakoera kohta, kes on teda juba aastaid jalutuskäikudel ahistanud. Loomaomanik olukorras probleemi ei näe ja leiab, et tema koer ongi selline, kes vabalt kõigiga kaasa läheb. «Sellele jalutajale, kes meie peale ilmselt kaebas, meie koer lihtsalt haagib ennast külge kogu aeg.»

Hiljutiste väga rängalt lõppenud koerarünnakute valguses jagas Elu24ga oma muret Läänemaal Suure-Lähtru külas elav Heveli. Talle on pinnuks silmas lähedalasuva majapidamise lahtiselt ringi liikuv koer, kes end pidevalt koos tema koera ja vankris magava beebiga jalutama sätib.

«See koer võeti sinna majapidamisse umbes viis aastat tagasi. Käisin siis tihti oma üle põllu elava naabriga jalutamas ja juba siis hakkas ta meil järel käima. Ta tuli minu koju ja see oli tegelikult tüütu, sest iga kord pidin ma teda oma koju tagasi saatma. Ma ei saanud normaalselt jooksmas käia, sest pidin vaatama, et talle otsa ei koperdaks. Ühesõnaga, ta häiris mind,» alustab naine juttu koerast, kes talle rahu ei anna.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles